- 18 Mayıs 2011
- 22.953
- 12.511
- 1.998
Aldık diye haber çıktı da yaşı mı tutmuyordu? Ailesi ikametini aldırırsa lisans çıkabiliyor falan diyorlardı. Bilmiyorum...Onu almadık mi biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldık diye haber çıktı da yaşı mı tutmuyordu? Ailesi ikametini aldırırsa lisans çıkabiliyor falan diyorlardı. Bilmiyorum...Onu almadık mi biz
Söyledim. Fener alır bunu. Ya tutarsa transferi. Şu aşamada çok kaliteli başka bir adam yok sadece isim getirecekler işte. Tutarsa müthiş hamle diyecekler tutmazsa zaten performansa bağlı sözleşme yapmıştık diyecekler...Thiago Alcantara’nın menajeri Jordi Figueras, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’da
gereksiz transfer gibi @Umut IşıkTrabzonspor, Umut Güneş’in bonservisi için Alanyaspor’a 2.3 milyon Euro (taksitlerle) ödeyecek.
Biz istesek 6’dan kapıyı açarlardı.Trabzonspor, Umut Güneş’in bonservisi için Alanyaspor’a 2.3 milyon Euro (taksitlerle) ödeyecek.
thiago-fred yumuşak bir ikili olur. fenere katkısı olacağını sanmam. alsınlar.Söyledim. Fener alır bunu. Ya tutarsa transferi. Şu aşamada çok kaliteli başka bir adam yok sadece isim getirecekler işte. Tutarsa müthiş hamle diyecekler tutmazsa zaten performansa bağlı sözleşme yapmıştık diyecekler...
Thiago nun performans verebilecek hali bu ligi hallaç pamuğuna çevirir de ben de bu halde pek sanmıyorum katkı verebileceğini...thiago-fred yumuşak bir ikili olur. fenere katkısı olacağını sanmam. alsınlar.
Kötü futbolcu o kadar etmez fazla bonservis vermişler.gereksiz transfer gibi @Umut Işık
Kenan alınıp Bakambu yerine Dubois'in lisansı çıkartılsın.Kenan Yıldız olursa fena olur.
Bayern münihin ciğerini söktük artık a grubunun favorisi GSdir
O nasıl olacak? Juve nın satmadığı oyuncuyu nasıl alacağız?Kenan alınıp Bakambu yerine Dubois'in lisansı çıkartılsın.