Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thiago Alcantara’nın menajeri Jordi Figueras, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’da
Söyledim. Fener alır bunu. Ya tutarsa transferi. Şu aşamada çok kaliteli başka bir adam yok sadece isim getirecekler işte. Tutarsa müthiş hamle diyecekler tutmazsa zaten performansa bağlı sözleşme yapmıştık diyecekler...

Trabzonspor, Umut Güneş’in bonservisi için Alanyaspor’a 2.3 milyon Euro (taksitlerle) ödeyecek.

Söyledim. Fener alır bunu. Ya tutarsa transferi. Şu aşamada çok kaliteli başka bir adam yok sadece isim getirecekler işte. Tutarsa müthiş hamle diyecekler tutmazsa zaten performansa bağlı sözleşme yapmıştık diyecekler...
thiago-fred yumuşak bir ikili olur. fenere katkısı olacağını sanmam. alsınlar.

Süper Lig'den aldigimiz tek oyuncu kaleci Günay Güvenc. 250 bin euro + Batuhan kiralik. Adamlar Batuhan'i kesmek icin yabanci kaleci aldi sonra.

Thiago kronikleşen sakatlığı sonrası ameliyat olmuştu. Nasıl döneceğini kimse bilmiyor. O ameliyat sakatlığına çare olursa ve forma girerse ligin açık ara en iyi oyuncularından biri olur. O sebeple Fener'e gitsin istemem. Trabzon'a gitsin oynasın.

Bayern münihin ciğerini söktük artık a grubunun favorisi GSdir
giphy (1).gif

Thiago - Fener ilişkisine dair haberin kaynağı ne?

Kesin mabaddan uydurma bir kaynak da hadi yine insanlık edip soruyorum.

Thiago olursa Trabzonspor'a olur fenerin transfer yapacak limiti filan kalmadı kaldı ki limitleri olsa zaten çoktan 10+ verip birilerini alırlardı. Biz Şampiyonlar ligi limitlerinin eklemesiyle Sanchez + Ndombele aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt