Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit istemez tabii

hiç şaşırmadım

Hamit’ten kurtulmak lazım önce ama o da sırtını sağlam yere dayamış, o gider Özil gelir

Hamit'i getiren Terim.

Hamit mi istemiyormuş Fatih Terim'i? Hamit kim oluyor da istemiyor kendisini getiren kişiyi?

Rızıkçı puşt, Terim hocam gelince menajer ittirmesi boktan topçuları kadroya aldırıp komisyon yiyemeyecegi icin Terim hocamizi istemiyor. Mehmet başkanın yerinde olsam önce imparatoru göreve getiririm sonra da bu puştu kovarım.

Fatih Terim 1 şartla gelsin isterim. Yabancı sınırını kaldiracaksa. Onun dışında istemiyorum

Gecen yildan devam 13 oyuncu var.
Muslera-Jankat-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Kazimcan-Torreira-Oliveira-Mertens-Kerem-Baris-Icardi.

11 yeni oyuncumuz var.
Günay-Sanchez-Angelino-Ndombele-Kerem-Eyüp-Ziyech-Zaha-Tete-Bakambu-Halil

13 oyuncudan 9'u gecen yil eksiksiz ilk 11 oynayan demirbas oyuncularimiz.

10.oyuncu 3.kaleci Jankat
11.oyuncu bu sene her yerde rotasyonda kullanilacak olan Kaan
12.oyuncu gecen sene sonunda ilk 11'e giren Kazimcan
13.oyuncu hücumda her bölgede oynayabilen Baris.

Sol bekte gecen sene herkesi oynattigimiz icin net oyuncumuz olmadi orada.
Takimdan ayrilan ilk 11 oyunculari Rashica/Zaniolo sag kanadimizi olusturan ikili.

Agirlikli olarak rotasyon oyunculari ve yetersizligi ortaya cikan isimler paketlendi.
Gecen sene takimda olmayip bu sene düsünülen isim Mostafa gibi duruyordu haberlere göre ama adam Fransa'da kalmak istedi.

Transferler tutarsa (özellikle orta saha ve forvetin arkasindakiler) cok iyiyiz.

Icardi'nin yedekleri biraz tat kaciriyor sadece. Herkesi fizik olarak %100 hale getirmemiz gerekiyor.

Kodumun Almancısı.

Bu rızıkçıyı bize gelene kadar çok severdim. Bizden dünyalar kadar paraları götürdü faydası neredeyse hiç yok denecek kadar azdı.

TFF'nin içinde futboldan gelmiş bir adam var artık diye sevinmiştik ilk geldiğinde. Tabi bunun gibi bir Almancıdan çok şey bekledik maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt