Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaf Berkan kim... Gecen sezon gonderilecekti maasi sebebiyle kalmayi tercih etti bizde gonderemedik zira kimsede istemedi birkac kiralik dusumu disinda. Ayrica burasi Galatasaray, herkesin yri dolar ki Berkan kim yani :)
Yerli oyuncu sayımız düşük olduğu için her oyuncunun ciddi değeri var şu maç bolluğunda. Geçen sene ligde aldığı toplam süre 8 full maça anca yeten birinin gönderilmesi şaşırtıcı değil elbette ama dediğim gibi.

Yerli oyuncu sayımız düşük olduğu için her oyuncunun ciddi değeri var şu maç bolluğunda. Geçen sene ligde aldığı toplam süre 8 full maça anca yeten birinin gönderilmesi şaşırtıcı değil elbette ama dediğim gibi.

Diyorum iste onceki sezon Taylan biraderiyle zaten yolcuydu, kaldi, konusmus hocayla da bu sezon ise bakti olmayacak gitti, Avrupa firsati da olunca. Yetersiz isimleri konusmaya gerek yok. Benim itirazim buna. Aliriz altyapidan biri az cok oynar o kadar.

10 numara iş yaptık 10 numara teoride

dedikleri gibiyse (orhan uluca, hikmet) ortasaha türk işinide hallettik

benim için iki eksik bulduğum olay türk stoper ve gouendizi ndombele yerine daha sağlıklı olurdu sanki
ndombelenin defansif katkısızlığı bende soru işareti inşallah yanılırım

birde bertuğu almalıydık halil yerine
3. forvetde yabancı geleceğe yönelik olabilirdi

okadar para içinde bizim yaptığımızın 10da1ini yapamadı ali cabbar

erden timurun biir amacı vardı takımı bir üst levele taşımak başardıda
ki bence seneye bu sene yaptığı küçük hataları yapmayacaktırda

Fener'in yaptığı hata çıtayı yükseltirken 3.yerliyi riske atmak ve düşünmeden iş yapmak oldu. Altay Bayındır ve İrfan Eğribayat ile devam edip şova girişmeyeceklerdi. Mert Müldür'e güvenip yola çıktılar ama adam fazlasıyla yetersiz bulundu ki Avrupa kadrosuna yazmadılar. Afrika kupası meselesinden dolayı Serdar Aziz'e ilk 11'de formayı verecekler. Sonrasında Djiku'yu kulübeye çekmeleri kuvvetle muhtemel.

Crespo'yu nasıl olsa satarız diye Zajc'ı geri çağırdılar. Transferde iyi gidiyorlardı ama olumlu havayı kaybettiler bence @Umut Işık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt