Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyup dışında kimseyi almadıgımıza göre yeri dolmamış oluyor. murat kim?Ben Eyup onun ikamesi demedim bu arada, onu Murat ile istisare edebilirsin![]()
Stoperleşen 6 Angelino'nun saha içi özgürlüğü için fena olmaz.Torreira'nın alternatifi Kaan Ayhan olur.
23;99 sanırımTransfer sezonu 15.09.2023 23:59'da mı bitiyor yoksa şu an bitti mi?
eyup dışında kimseyi almadıgımıza göre yeri dolmamış oluyor. murat kim?
vay duyum mu var? kimi aldık?Murat forumdan bir arkadasimiz senin araya girdigin konusmamizin oldugu kisi seysi.
Eyup disinda birilerini aldik, bu arada.
Adamlar bu sene 55 m euro para harcamışlar genel bakınca Fred hariç bu para kime gitti desen ben bile yanıt veremem üstüne Tadic ve Dzeko'ya da bonservis vermediler. Şu planlamayı biz yapsak yerden yere gömerdik adamlar birde övüyorlardı.Fener'in yaptığı hata çıtayı yükseltirken 3.yerliyi riske atmak ve düşünmeden iş yapmak oldu. Altay Bayındır ve İrfan Eğribayat ile devam edip şova girişmeyeceklerdi. Mert Müldür'e güvenip yola çıktılar ama adam fazlasıyla yetersiz bulundu ki Avrupa kadrosuna yazmadılar. Afrika kupası meselesinden dolayı Serdar Aziz'e ilk 11'de formayı verecekler. Sonrasında Djiku'yu kulübeye çekmeleri kuvvetle muhtemel.
Crespo'yu nasıl olsa satarız diye Zajc'ı geri çağırdılar. Transferde iyi gidiyorlardı ama olumlu havayı kaybettiler bence @Umut Işık
s.a GSC keyifler yerinde gibi
Arda Güler'den gelen parayı yeniçeri Cengiz'e vermeleri ilginç oldu.Adamlar bu sene 55 m euro para harcamışlar genel bakınca Fred hariç bu para kime gitti desen ben bile yanıt veremem üstüne Tadic ve Dzeko'ya da bonservis vermediler. Şu planlamayı biz yapsak yerden yere gömerdik adamlar birde övüyorlardı.
Geçen sene şampiyon olan kadroya giren oyuncular bu işler parayla değil vizyonla oluyor.
Torreira 6 m euro
Oliveira 3 m euro
Midtsjö 3 m euro
Abdülkerim 2.8 m euro
Dubois 2.5 m euro
Kazımcan 1 m euro
Icardi kiralık
Rashica kiralık
Mertens bonservis yok
rayo vallecano - alaves maçında mı doyacagız futbola?sonunda cumaya girdik futbola doymamıza az kaldı
eyup aydınsız bayern fark yerBizim lig daha başlamadı ama bugün Bayern Münih - Leverkusen maçı var izlenir fena maç olacak.
rayo vallecano - alaves maçında mı doyacagız futbola?