Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.622
- 7.169
- 913
kartal bu orta saha yeter bana gibi konusmus antunun yalancisiyim... kendisinede baya giydiren varVar mi ki bugün ön Libero bitirme ihtimalleri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kartal bu orta saha yeter bana gibi konusmus antunun yalancisiyim... kendisinede baya giydiren varVar mi ki bugün ön Libero bitirme ihtimalleri?
Bu yazıda nasıl bir sıkıntı var ben göremedimSinan Yılmaz Vole'ye geçince çok kafa açan görüşler yazmaya başladı. Halbuki çok da sevdiğim saygı duyup izlediğim biri. Twitter yüzünden herhalde.
jk Inler diye bir oyuncu almis Yerli de sayiliyormus is yapar mi
Sıkıntıdan ziyade şöyle Y.E. tavrında yazmıştım.Bu yazıda nasıl bir sıkıntı var ben göremedim

Crespoyu silmisler biraz bizim Sergio meselesi e benziyorcrespo-fred-şimanski gayet iyi 3lü fb için niye ağlıyolar anlamadım
ismail ve zajc da var
fbyi geçen yıl özellikle 2. devre fazla izlemedim de çok mu kötü oynadı yawCrespoyu silmisler biraz bizim Sergio meselesi e benziyor
Ben izledigimde beğeniyordum da bunlar zajc ve crespoyu hiç sevmiyorlar anlamadığım bir şekilde. Şimdi beklenti de yukselttiler oraya biri alınacak diye o yüzden hiç tatmin olmuyorlarfbyi geçen yıl fazla izlemedim de çok mu kötü oynadı yaw
(Kerry Hau / Sport1)Burak için tarihin en iyi yerli sağ kanadı diyen sen miydinFB Burak Kapacak i göndermiş. Bursa ve Altınordudan çıkan gencolar tutunamadı bir yerde