- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Harvey barnes yedekmis ve mutsuzmuş.gel aslanim firsatsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp maçı tatsız 1 sonla bitecek gibi hissediyorum
Çok ucuz. Bize 30 milyon Euro'luk lazimHacken takımında Silas Andersen diye bir orta saha var transmarkt değeri 700.000Euro müthiş bir potansiyel almakta fayda var.
İyi oyuncu mu bu Murat beySilas Andersen transferi kısık ateşte pişiyor
Hacken takımında Silas Andersen diye bir orta saha var transmarkt değeri 700.000Euro müthiş bir potansiyel almakta fayda var.
Kimmiş hocam ben de takip edeyimAvrupali unlu bir scoutun listesinde gormustum bu ismi
Bunlar hep Ali Koç'un kalması için yaptığımız planlı hareketler. Ali Koç için en kritik maçta gittik rakibin kalecisini aldık.Trabzon macina bagli
O macta puan kaybederlerse secilemez
Iyi futbolla alirlarsa maci secilme sansi var ama rüzgar bayagi aleyhine dönmüs durumda
Hacken takiminda oynayan Silas Andersen‘in menejeri olmadığını nereden bileceğiz Mehmet rdasHacken takımında Silas Andersen diye bir orta saha var transmarkt değeri 700.000Euro müthiş bir potansiyel almakta fayda var.
Maşallah Sergenim çok güzel oynuyorsun ohh ohh yandanYunus ----Sane-----Harvey Barnes
--------------Osimhen----------
![]()