Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 302732

ligde başarılı , avrupada felaket ötesi başarısız.Hiçbir zaman bir Fatih Terim de olamayacak.Apo'yu kesmesi gerektiğini %99 bildiği için sol stoper alamıyor adam.Pocikerim tayfa tepesine çöker diye 65 maç aynı adamla oynamak zorundayız , iyi olur kötü olur falan keyfi bilir.

Ft dedin de aponun durum bülent korkmazınkine çok benzior

@Veli Baltacı yazmıştı galiba şu noktada katılıyorum; Apokerim kütleli yapısı gereği yedek beklerse iyice biter. Düzenli oynatmayacaksan satıp bonservis kazanman lazım. Okan Buruk'un onu direkt kesecek bir transfer istememesini kendi gözünden bakınca anlayabiliyorum. Yine de sezon başlangıcı endişe verici. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Ft dedin de aponun durum bülent korkmazınkine çok benzior
O zamanlar hadi para,imkan yoktu da hoca güveniyordu bir şey demiyorum da şuan yine en kötü top seviye birini kiralayabiliriz yada genç birini alabiliriz ama yok yani.İmkan varken yapılmayan şeylere acayip kuruluyorun

Kapattık gibi

Bir fırsat transferi beklerdim oysa ki

Cuesta kalsaydı, İlkay yabancı sayılsaydı da yabancı sınırı yorumlarına takılı kalınmasaydı. X bölge boş kaldı oraya transfer yapılmalıydı yorumlarını anlıyorum da sadece yabancısı sınırı boş kaldı yorumlarını anlamıyorum.

Neden mesela. İkisi zaten doğru orantılı. Tüm mevkiler tamam mı şimdi? Eksiğimiz yok mu? Bu hak herkese verilmiş ise kullanmamak garip değil mi? Üstelik eksikler var iken.

Mesela sol stoper lazım bu takıma. Apo gitgide yavaşlıyor. Üstelik Osimhen sakatlandı kaldık İcardi'ye. Yaş 32 kilo almış başını gitmiş. 3. forvet olarak 2002 doğumlu genç bir oyuncu alınabilirdi. Ahmet Kutucu'yu gördük olmayacak onunla. Son hakkımızla da 6 numara için yedek gene genç bir oyuncu bakılabilirdi. Şu transfer döneminde uygun fiyata kimler nerelere gittiler.

Hakkımız varsa açık ya da alternatifli bir pozisyon zaten var oyuncu alınabilirdi demek ki.

Ama bunu anlayamayan ve beceremeyen bir yönetim var işte başımızda.

Hocanın neden uğurcan a oke verdiğini hala anlamadınız mı 😃

Herifin sadece 4-5 tane bjk maçı aldığı vardır tek başına

Hocam baktı şansı tutmuyor cimnastikçilere, bela kaleciyi aldı 😃

okan burukun avrupa maçlarından sonra ortadan tüyenler toplanmış buraya

gariban anadolu takımlarını yenince hoca sanıyorlar 😂

mal isonun 99 puan yaptığı yerde büyük iş yaptıklarını sanıyorlar

ki erden timur olmasa icardiyi değil seferoviçi önde görüyordu forvet olarak
o icardi gelmese şampiyon olamadan kovulacakdı
Tamam sensin

Neden mesela. İkisi zaten doğru orantılı. Tüm mevkiler tamam mı şimdi? Eksiğimiz yok mu? Bu hak herkese verilmiş ise kullanmamak garip değil mi? Üstelik eksikler var iken.

Mesela sol stoper lazım bu takıma. Apo gitgide yavaşlıyor. Üstelik Osimhen sakatlandı kaldık İcardi'ye. Yaş 33 kilo almış başını gitmiş. 3. forvet olarak 2002 doğumlu genç bir oyuncu alınabilirdi. Ahmet Kutucu'yu gördük olmayacak onunla. Son hakkımızla da 6 numara için yedek gene genç bir oyuncu bakılabilirdi. Şu transfer döneminde uygun fiyata kimler nerelere gittiler.

Hakkımız varsa açık ya da alternatifli bir pozisyon zaten var oyuncu alınabilirdi demek ki.

Ama bunu anlayamayan ve beceremeyen bir yönetim var işte başımızda.
Salt yabancı hakkı üzerinden transfer yorumlarındansa direk mevki üzerinden yapılınca daha açıklayıcı ve içi dolu oluyor. Bana göre Lemina'yı da yedekleyebilecek u 23 bir orta saha lazım mesela. Lakin oraya Hakan Ç'yi alsalar yabancı sınırı gene boş kalıyor ama orta saha eksiği ortadan kalkıyor demek istediğim buydu.
Yönetimin beceriksizliği konusunda aynı düşüncedeyiz. Artık bu yüksek bütçelere çıkabilen bu takımın çok iyi bir SD'ye ihtiyacı var ama bunun farkında olan bir yönetici ve başkanı yok maalesef.

Nasıl umut bulut hamza hamzaoğlunun sonunu getirdiyse aynı olayı dilerim okanda apo'dan dolayı yaşar. Bu en büyük temennilerimden biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt