Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.379
- 7.242
- 2.358
Chelsea’nin sahibi gerizekalı galiba,yada kara para aklıyor deyyus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cünkü öyle oyniyacagiz ondan korkuyoruz
Adam tuccar, kar yapip satiyor sonra. Yaptigi transferlere bakarsak zeki birine benziyor.Chelsea’nin sahibi gerizekalı galiba,yada kara para aklıyor deyyus.
iyi iş yapıyor bence , topluyor böyle oynatmasa bile karla satıyor.Adamı enayi sanan bizim taraftar çoktu bu sene Petrovic'i 15e falan alacağımızı da düşünüyorlardı.Burda onun için bile kavga ettim ya valla çok garip iş.Millete diyordum 25-30a veriyor adam sadece diye ''yok vermek zorunda'' diyordu çoğu kişiChelsea’nin sahibi gerizekalı galiba,yada kara para aklıyor deyyus.
Adam dünyanın en iyi spor yatirimcisi. Aldığı takımların hepsini zirveye çıkartmış.Chelsea’nin sahibi gerizekalı galiba,yada kara para aklıyor deyyus.
pembe g.tlü ispanyolu keşke şimdi getirselerdi ya.Bu arada 1.5 sene sonra burdan gideceği takımı da ben açıklayayım ''Olympiakos''Ceballos zu Fener ;
Ali Koç: "8 numara için bir haftadır çalışıyoruz. 22-23 yaşlarında müthiş bir potansiyel, ama pazarlıkları istediğimiz noktaya getiremediğimiz için olmayacak gibi görünüyor. Devre arasında kesin olarak 8 numara alacağız. Ceballos var, seçim kazandırır. İstesek bugün de hallederiz ama 4 yıllık maliyeti vergiler dahil 47 milyon Euro. Her sene 10 milyondan fazla. Seçim mantığıyla hareket etmediğimiz için yapmadık. Bu kadro sağlam bir kadro, devre arasına kadar bizi rahat rahat götürecek bir kadro."
Devre arasına kadar kim öle kim kala? Bildiğin seçim için söylenmiş bir yalan gibi. Sözleşme mi imzalamış mesela? Geçen sene yada ondan önceki sene devre arası Medina'yı alıyorlardı sözde. Bize de asla isteyeceğim biri değil.Ceballos zu Fener ;
Ali Koç: "8 numara için bir haftadır çalışıyoruz. 22-23 yaşlarında müthiş bir potansiyel, ama pazarlıkları istediğimiz noktaya getiremediğimiz için olmayacak gibi görünüyor. Devre arasında kesin olarak 8 numara alacağız. Ceballos var, seçim kazandırır. İstesek bugün de hallederiz ama 4 yıllık maliyeti vergiler dahil 47 milyon Euro. Her sene 10 milyondan fazla. Seçim mantığıyla hareket etmediğimiz için yapmadık. Bu kadro sağlam bir kadro, devre arasına kadar bizi rahat rahat götürecek bir kadro."
cebalosa gırmelıyızpembe g.tlü ispanyolu keşke şimdi getirselerdi ya.Bu arada 1.5 sene sonra burdan gideceği takımı da ben açıklayayım ''Olympiakos''
cabalosŞerefsizlerin ilgilendiği 8 kim acaba
Genç olani diyorum. Cebayyos hikaye.cabalos
Senne Lammens: Antwerp -> Manchester UnitedJankat, Eyupspor kulup binasina gitmis.
Genç olani diyorum. Cebayyos hikaye.