Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bırak hocam kursun 150 milyona kadro
Osimhen alınmamış gibi mesajları anlayamıyorum. Ben Osimhen alınırken de yazdığım için rahatım. O zaman herkes Osimhen alınsın diyordu. Şimdi şu kadar para harcandı deniyor sanki yarısından fazlası tek adama gitmemiş gibi.

Daha öncede yapmıştı sanırım. Oradayım deyip sonra daha fazla paraya gitmişti başka yere.

Nasil dolandirmiş bisarda dolandirilacak kadar para var mi yav

Ahmet cakar bi senelik maasini önceden almis bışardan sonra da programlara cıkmamiş, Bışar da ozaman önceden aldıgın bi senelik parayı geri ver demiş, ahmet cakar da recep tayip erdogan beni ararsa veririm diye heryerde engellemiş bışarı, dava acmış şimdi bışar

Gece gece aklıma geldi birden.

Apo'nun oynayamadığı maçlarda 3'lü savunma görebiliriz belki.

Singo-Sanchez-Eren gibi.

Ying-Yang gibi bir transfer dönemi oldu. Tamamen başarısız denemez. Kusursuzdu da denemez bence.

+s:

* osimhen, ilkay, sane, singo ve uğurcan ile, eksik bölgelerimizi yüksek kalite ile çözdük.
* barış, sanchez, sara, yunus gibi assetleri elde tuttuk.
* burada yapılan boş muhabbetlerin aksine, lemina'yı elde tuttuk.
* sane işi bariz iyi bir operasyondu.
* ilkay işi de bariz iyi bir operasyondu.

-s:

* uğurcan'a yüksek bonservis verdik. kabul edilebilir değil.
* singo'ya yüksek bonservis verdik. bu oyuncu pozisyonunun osimhen'i olmak zorunda. aksi taktirde zarar. gerek var mıydı, göreceğiz.
* yabancı hakkımızı tamamen kullan(a)madık. Bu tamamen saçmalık. Devre arası doldurulacak bu kontenjan sanırım.

Evet herkesin ben demiştimlerine ve takıntılarına uygun bir dönem oldu sanırım. İsteyen herkes bardağın istediği tarafına bakıp, istediği yeri çekip "ben demiştim masterı"nı yapabilir :d

okancılar şimdiden ön alıyor
hesap sormak filan gsye zarar verir erkeklikmi fln siz nasıl gslisiniz diye ortaya çıkmışlar (sinan)

bunun adı şerefsizlik ya sinan beyefendi
senin yaptığın asıl şerefsizlik!

göz göre göre takımı eksik bırakacak kendi vizyonu yetmiyor diye
bizde eleştirmeyecekmişiz!

Osimhen alınmamış gibi mesajları anlayamıyorum. Ben Osimhen alınırken de yazdığım için rahatım. O zaman herkes Osimhen alınsın diyordu. Şimdi şu kadar para harcandı deniyor sanki yarısından fazlası tek adama gitmemiş gibi.

kimsenin maliyet umurunda değildi

ta ki uğurcan transferine kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt