Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
superligte orta saha stoper ihtyaci olan takim yok mu yav verelim ordan arda baris yunus ne isterlerse bedelsiz kiralik geri cagirmasiz

Cok sükür yakinda bitiyor bu iskence.

Abi geciniz ne Sazdagi yaw 0 katkisi olacak vasat bir Anadolu topcusu iste..

3 kontenjan varken lig icin 1 tane bile genc yabanci denenmemesini aklim almiyor ben kesin 1-2 tane deneme yapariz diyordum

3 kontenjan varken lig icin 1 tane bile genc yabanci denenmemesini aklim almiyor ben kesin 1-2 tane deneme yapariz diyordum
ya 1m euro ya iki uctane adam alsak olmeyiz bence de. bir iki mac kendini gosterse 4-5'e opsiyonlu sat boyle her sene bir adamin butcesini cikartiriz

Kayseri'ye attığımız ilk 3 gol Gökhan'ın adamlarını tutamaması sonucu oldu.

Eyvallah hücumu iyi bir oyuncu zaten bildiğim kadarıyla ön taraf oyuncusuydu sonradan sağ bek yaptılar.

Defansif açıdan bence fecaat performansları var. Büyük takımda hücum yapmakta sıkıntı Kayseri'deki kadar topla buluşmayacağından hücum aksiyonları azalacak.

Ayrıca girdiği sınırlı aksiyonlarda da çok doğru kararlar alması lazım. Kısaca gerek yok bence.

Zaniolo'yu niye gönderdik ve yerine adam almadik?

1757415137622.webp

bu ali harbi gsli mi acaba
Yok yav. Fenerin olmayan değerlerini tamamen yok edip en son hamlede kulübe çökme planı var.

Kitleleri yönetebileceğin aparat büyük kulüp yöneticiliği. Senelik harcayacağı 50 milyon belki de ticari olarak 10 katı olarak geri dönüyordur şirketlerine.

şu adamların futbol yorumculuğundan para kazanmaları kanıma dokunuyor

trnin yeni hıncal uluçu olmak varken şantiyelerde hayat çürütüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt