Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.416
- 24.526
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaslandikca net 9 numaradan geriye dogru kullanilmaya baslayan kac tane oyuncu var? Bunda cunku hic bir mantik yok, ayrica Icardi saf golculuk olarak dunyanin sayili oyunculardan biri son vurus konusunda.Benim bildigim Okan Buruk 3. forvet aldirmadan dönmez Lige
Gecmise bakmaniz yeterli olur oldu ki Icardi'yi artik net santrafor olarak da kullanmayacagini düsünüyorum daha cok False 9'a evrilmeye basliyor yaslandikca
Metehan topçu sayılmaz gidebilirBiz adam alınsın diyoruz, bunlar devamlı adam yolluyor
ağzına sıçtı belçika'nın.Orta seviye takım hocası direkt.Spartak'a da gitti orda izlemedim de zenit tokatlıyordu her maç , zaten 2-3 tane takım var hiç diş geçiremedi.Cska'yı da yenememiş olabilir.Buranın dinamikleri farklı biraz baskıya karşı oynamak lazım ve süper bir oyuncu yönetiminin olması lazım onun dışında yaş yani.Belçika'da yine sürekli eleştirilince ağlıyordu basın toplantılarında zaten ilk büyük turnuvadan sonra şutladılar , israile falan tokatlandı diye hatırlıyorum.Belçika'da sonlarda 4lü oynuyordu diye biliyorum bir de.Şampiyonluk isteyen takımın hocası değil kesinlikle.Son haftalara mesela 2-3 puan önde girip bir anadolu deplasmanına gitsin 5 kilo sıçar donaFb'nin yeni TD Tedesco potansiyelli biriydi ama Belçika'da çok kötüydü. Detaylı takip edenler daha iyi anlatır. Lakin bu TD'de 3'lü oynatıyor diye biliyorum.
Muriqi imkansız Mallorca'nın as forveti en son Madrid'e gol attı. Milli takımda da golünü attı sanırım. O haberin gerçekliği varsa bir ihtimal Banza olabilir kiralık+ opsiyonlu onun Braga ile problemi var çünkü. Ben bir u23 transfer olur mu diye bekliyordum son anlarda ama olmayacak gibi.Muriqi’yi kiralık oluyorsa almak lazım aslında.
Bazı maçlarda 11 bile çıkar ZTK + lig de Avrupa dönüşü ilk 1-1.5 ay.
Kazma biraz ama duran toplarda Sara ve İlkay varken baya gol çıkarır sıkışan maçlarda .
Bats gibi bence seviyesi.
Singo da duran toplarda iyi.Muriqi’yi kiralık oluyorsa almak lazım aslında.
Bazı maçlarda 11 bile çıkar ZTK + lig de Avrupa dönüşü ilk 1-1.5 ay.
Kazma biraz ama duran toplarda Sara ve İlkay varken baya gol çıkarır sıkışan maçlarda .
Bats gibi bence seviyesi.
tel ilk 11 ya barışı postalarıztel, lookman filan gelmeyecek
bu adamlar sana niye yedek olmaya gelsin akıl var fikir var
Emre morun td lik versiyonu bir çikti bayada hoca olur lan bu falan denildi ama şuan berbat bi kariyeri olan herifin teki. Emrede milli maçta nasil adam lan bu falan denilmisti ama şuan nerede oldugu belli.Fb'nin yeni TD Tedesco potansiyelli biriydi ama Belçika'da çok kötüydü. Detaylı takip edenler daha iyi anlatır. Lakin bu TD'de 3'lü oynatıyor diye biliyorum.