- 29 Ocak 2024
- 8.645
- 7.631
- 643
Okan Mason mu?Hocası yahudi stadı kobani başkanı Mason nasıl bir camia bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Mason mu?Hocası yahudi stadı kobani başkanı Mason nasıl bir camia bunlar
hocam sen böyle diyorsan bu bir sanrı değil bilgidirtransfer yapılacağını sanmıyorum
Yasiyla mi Osimhenin gelisiyle mi alakali bilmiyorum ama daha cok yardimci forvet olarak kullanmaya basladi Icardi'yi hoca. Baris bugün var yarin yok. Icardi sakatliktan yeni cikti form durumu belirsiz. Osimhen gitse elle tutulur net santrafor kalmayacak takimda. 3. forvet gayet de mantikli bir secenek üc kulvar icin.Yaslandikca net 9 numaradan geriye dogru kullanilmaya baslayan kac tane oyuncu var? Bunda cunku hic bir mantik yok, ayrica Icardi saf golculuk olarak dunyanin sayili oyunculardan biri son vurus konusunda.
Ada Süzgeç varYasiyla mi Osimhenin gelisiyle mi alakali bilmiyorum ama daha cok yardimci forvet olarak kullanmaya basladi Icardi'yi hoca. Baris bugün var yarin yok. Icardi sakatliktan yeni cikti form durumu belirsiz. Osimhen gitse elle tutulur net santrafor kalmayacak takimda. 3. forvet gayet de mantikli bir secenek üc kulvar icin.
Ada Süzgeç var
Çocuk mu 30 yaşında çocuk mu olur yav. Herifin son 3 sezonda toplasan 10 tane vasat üstü maçı ya vardır ya yoktur. Büyük maçlara ekstra odaklanıyor o kadar.JK bu transferi 1-2 M bandında bitirirse gerçekten çok üzüntü verici olur.3 aydır bu çocuğu almamakta ne bileyim.Takasla bile alınabilirdi ama bizimkiler tenezzül etmediler.Taraftar korkusundan
Tedesco hamlesini beğenmedim sezon gitti diyebiliriz.
Eywah.
Yasiyla mi Osimhenin gelisiyle mi alakali bilmiyorum ama daha cok yardimci forvet olarak kullanmaya basladi Icardi'yi hoca. Baris bugün var yarin yok. Icardi sakatliktan yeni cikti form durumu belirsiz. Osimhen gitse elle tutulur net santrafor kalmayacak takimda. 3. forvet gayet de mantikli bir secenek üc kulvar icin.
Trabzon macina baglibaya tepki var twitterda falan bu arada Koç'a.İş sıkıntıya girecek gibi.Saran'ın adaylık iptal olur umarım
alırlar inşallah o zaman.Tsye yenilmeleri kısa vadede iş yapar da uzun vadede aleyhimize olur.Gerçi tedesco içeride tsye yenilme potansiyeline sahip bir mal o yüzden o konuda biraz umutsuzluğum da var ama 1 farkla da olsa alsınlar en azından yeni hoca , taze kan muhabbetine falanTrabzon macina bagli
O macta puan kaybederlerse secilemez
Iyi futbolla alirlarsa maci secilme sansi var ama rüzgar bayagi aleyhine dönmüs durumda