- 29 Ocak 2024
- 8.645
- 7.631
- 643
Transferler kendi kendine transfer ihtiyacı olan kulübe transfer olabilmeli
Bunun yolu açılmalı
Bunun yolu açılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni fikirdeyim, koc bu secimi alsin. Herif parasiyla rezil oluyor, agir bir mal resmen.alırlar inşallah o zaman.Tsye yenilmeleri kısa vadede iş yapar da uzun vadede aleyhimize olur.Gerçi tedesco içeride tsye yenilme potansiyeline sahip bir mal o yüzden o konuda biraz umutsuzluğum da var ama 1 farkla da olsa alsınlar en azından yeni hoca , taze kan muhabbetine falan
Geçtiğimiz sezon istatistikleri mükemmel.Çocuk mu 30 yaşında çocuk mu olur yav. Herifin son 3 sezonda toplasan 10 tane vasat üstü maçı ya vardır ya yoktur. Büyük maçlara ekstra odaklanıyor o kadar.
şu adamların futbol yorumculuğundan para kazanmaları kanıma dokunuyor
trnin yeni hıncal uluçu olmak varken şantiyelerde hayat çürütüyoruz
Nasıl yav. Herifin 4 asisti var 2'si fenereGeçtiğimiz sezon istatistikleri mükemmel.

Şantiyenin kendisi Mason’unIyyyy isin agirligindan ve igrencliginden oturu ben santiyelerden kactim, projeci oldum. Sen bu yasta hala santiyede misin? Hem de evliyken bir de.
şu adamların futbol yorumculuğundan para kazanmaları kanıma dokunuyor
trnin yeni hıncal uluçu olmak varken şantiyelerde hayat çürütüyoruz
Como golunde modellerle tekne turu yapmasindan belliydi, anlamaliydim.Şantiyenin kendisi Mason’un