Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ONurum ben artik olgunlastim neyin ne oldugunun gayet farkindayim.hocam sen böyle diyorsan bu bir sanrı değil bilgidir
en iyisi hiç heveslenmemek
sol stoper ve bissouma gelse eksiksiz bir kadro olurduForvet alalim diyorsunuz da ama Real Madrid'de Mbappe haric bir tek Endrick var. O da toy henuz. Bir de Gonzalo getirdiler alt yapidan, o da acemi.
Bizde Osimhen, Icardi var 9 numara olarak. Iki tane kendini kanitlamis oyuncular.
En kotu durumda formasyon degisikligi ile idarelik cozumler bulunabilir.
Mesela Ahmed Kutucu veya Cagri Balta ileride, arkalarinda : Ilkay-Sane-Yunus ve Baris gibi seyler dusunulebilir.
Baris zaten forvette de oynar tabi ama once su malum durumundan oturu bir kendine gelsin ama onu da yok sayamayiz.
Ornek vermek gerekirse:
Baris - Ilkay - Sane
Cagri Balta
Sane - Yunus- Baris
Cagri Balta veya Ahmed
Sane - Ilkay- Yunus
Cagri Balta
bu takim da gol atamaz falan diyemeyiz herhalde.
Allahin adaleti ṣaṣmiyor. Bunlar bu yoldan devam etsinler bakalimHocası yahudi stadı kobani başkanı Mason nasıl bir camia bunlar
katılıyorum reis çağrı değerlendirilmeli, iyice lükse alıştı millet elde maaşları 31 m olan 2 forvet var, bunlara 3. bi yedek koyulmazForvet alalim diyorsunuz da ama Real Madrid'de Mbappe haric bir tek Endrick var. O da toy henuz. Bir de Gonzalo getirdiler alt yapidan, o da acemi.
Bizde Osimhen, Icardi var 9 numara olarak. Iki tane kendini kanitlamis oyuncular.
Mesela Ahmed Kutucu veya Cagri Balta ileride, arkalarinda : Ilkay-Sane-Yunus ve Baris gibi seyler dusunulebilir.
Baris zaten forvette de oynar tabi ama once su malum durumundan oturu bir kendine gelsin ama onu da yok sayamayiz.
Ornek vermek gerekirse:
Baris - Ilkay - Sane
Cagri Balta
Sane - Yunus- Baris
Cagri Balta veya Ahmed
Sane - Ilkay- Yunus
Cagri Balta
Sen ceo sun di mi balımŞantiyenin kendisi Mason’un
forvet alinabilir ama soyle birsey yaparsin;katılıyorum reis çağrı değerlendirilmeli, iyice lükse alıştı millet elde maaşları 31 m olan 2 forvet var, bunlara 3. bi yedek koyulmaz
Aslında fırsat transferi dışında Osimhen Icardi arkasında Çağrıyı bu dönemde yetiştirmek lazım hem yaşı genç hem fiziği iyi.Bu oyuncularla iyi yerlere gelebilir.Forvet alalim diyorsunuz da ama Real Madrid'de Mbappe haric bir tek Endrick var. O da toy henuz. Bir de Gonzalo getirdiler alt yapidan, o da acemi.
Ornek vermek gerekirse:
Baris - Ilkay - Sane
Cagri Balta
Sane - Yunus- Baris
Cagri Balta veya Ahmed
Sane - Ilkay- Yunus
Cagri Balta
Stoperde de de arda değerlendirilmeli bu kadronun içinde rotasyonu tamamlatmak lazım. Bunları yapmayıp oyuncu isteyip duruyoz , sonrada aynı biz kimse çikmıyor genç yok satacak adam yok vs diyoruz. Şu kadroda rotasyona kat ardayi 3/4. stoper, çagriyida 3/4.forvet yap iste.katılıyorum reis çağrı değerlendirilmeli, iyice lükse alıştı millet elde maaşları 31 m olan 2 forvet var, bunlara 3. bi yedek koyulmaz
Como golunde modellerle tekne turu yapmasindan belliydi, anlamaliydim.
başarılı olmak için tüm saçmalıklara sahipBen bu tedesco'dan çekinirim arkadaş
Süper kupa be zaman devre arasi vaktin de mi ?başarılı olmak için tüm saçmalıklara sahip
galiba fb uefayı alacak bu sene
bilmiyorum hocam kimle oynanacakSüper kupa be zaman devre arasi vaktin de mi ?