Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali özcimbomlu 😂

bu adam harbi salak yauv
düz süzme salak

iqsu muhtemelen 70 geçmez

anasını satayım böyle dünyanın yani

biz sıfırdan mücadele ede ede hayat kuruyoruz

böyle süzme salaklarda koç ailesine doğuyor

bunun yerinde ben olsam gsyi 3 seneye kalmaz clde final oynatırdım

25 milyon veriyorsun köypeyniri keremi alıyorsun
25 veriyorsun ne idüğü belirsiz suudiden topçu getiriyorsun
25 veriyorsun kapnı skriniarı alıyorsun

birde getirdiği hocaya bal

MALMISIN birader sen ya 😂

okan buruk çok ballısın çooook!

Forvet alalim diyorsunuz da ama Real Madrid'de Mbappe haric bir tek Endrick var. O da toy henuz. Bir de Gonzalo getirdiler alt yapidan, o da acemi.

Bizde Osimhen, Icardi var 9 numara olarak. Iki tane kendini kanitlamis oyuncular.

En kotu durumda formasyon degisikligi ile idarelik cozumler bulunabilir.

Mesela Ahmed Kutucu veya Cagri Balta ileride, arkalarinda : Ilkay-Sane-Yunus ve Baris gibi seyler dusunulebilir.

Baris zaten forvette de oynar tabi ama once su malum durumundan oturu bir kendine gelsin ama onu da yok sayamayiz.

Ornek vermek gerekirse:

Baris - Ilkay - Sane
Cagri Balta

Sane - Yunus- Baris
Cagri Balta veya Ahmed

Sane - Ilkay- Yunus
Cagri Balta​

bu takim da gol atamaz falan diyemeyiz herhalde.
abi geçen kero ile de anlaşamadık. ben biraz yanlış da anlaşıldım sanırım.

real'de endrick var diyorsun, bizde çağrı balta. yani aynı şey mi? sadece şeklen aynı şey. ikisi de genç ve gelecek vadeden santraforlar. bu kadar. aynı değerde mi? aynı güçte mi? şimdi diyeceksin ki "biz de çağrı'ya şans verelim" olur mu sence? o risk alınır mı?

bakın sizin dediğiniz idealize edilmiş ve olması gereken. ancak bir de gerçekler var.

adım adım gidelim:

1- bence ilk olarak icardi ile devam edilme tercihi bence hatalı bir seçimdi. bu seçim, bizlere her zaman "osimhen arkasında güvenilir bir ikinci santraforumuz olacak mı" sorusunu sorduracak bir tercihti çünkü. oyuncu 32 yaşında çaprazdan döndü ve malum hayat tarzı sebebiyle geriye dönüşü riskler barındırıyordu. (haa oyuncunun camia için ifade ettiği değer ve bugüne kadar yaptıklarından dolayı) vefa soslu bir devam kararı alındı. kabul edilebilir.

bu sebeple, osimhen'in olası yokluğunda, "gs'ın bir yedek forveti var mı", "varsa ne kadar sürekli performans alacağız", "yarın bir ağır sakatlık daha geçirirse" (çalışmayı sevmeyen yapısından dolayı bu oldukça mümkün), bu gibi olasılığı yüksek olumsuz senaryolarda kim ile oynayacağız?

icardinin full paket domuz gibi ve sağlıklı olduğu versiyonda da sorun var bu arada. öyle bir durumda icardi hayatta yedek kalmaz. osimhen de kalmaz. o halde 2 forvete dönmek zorunda kalacağız. böyle bir durumda yedek santrafor oluyor mu? 0. lazım mı? lazım işte.

2- barış alper sorunu. bak barış ile ilgili sorun tamamen çözülürse, santrafor isteyen haindir. ancak konuyu uzatmayayım. barış da aynı icardi gibi "riskli oyuncu" pozisyonuna geldi şu an. malum sebeplerden ötürü.

yani şimdi icardi için "10 milyon veriyoruz oynayacak aga!!" ya da barış için "özür dileyecek oynayacak''" kağıt üzerinde idealize söylemler ama pratiğe dökülünce gerçel şeyler değil bence. sonuçta olan oldu ve bu iki oyuncu şu an gs kadro mühendisliği içinde çok büyük riskler barındıran iki oyuncu konumuna geldi.

tüm bu sebeplerden dolayı, gs'ın "düşük profilli" bir st alması, hele ki 3 yabancı kontenjanı açıkken, doğru bir hamle olurdu bence.

Beklenen açıklama gelmiş. Tabi ki tatmin edici bir açıklama değil. Samimi bir açıklama da değil. Lakin sözleşmesi sürüyor ve GS'ye hizmet edecek. GS'nin izin verdiği şartlarda da gidecek.

gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim değil

sizleri üzdüğüm için özğr dilerim yazaatdı keşke

üzdün ulan üzdün bizi

biz seni ayrı yere koyuyorduk
hepimizi hayal kırıklığına uğrattın

gündemi meşgul ettiğin için değil bizi üzdüğün için özür dile

ben o gece yatamadım sinirden
çok kişide yatamadı
hepimiz forumdaydık!

abi geçen kero ile de anlaşamadık. ben biraz yanlış da anlaşıldım sanırım.

real'de endrick var diyorsun, bizde çağrı balta. yani aynı şey mi? sadece şeklen aynı şey. ikisi de genç ve gelecek vadeden santraforlar. bu kadar. aynı değerde mi? aynı güçte mi? şimdi diyeceksin ki "biz de çağrı'ya şans verelim" olur mu sence? o risk alınır mı?

bakın sizin dediğiniz idealize edilmiş ve olması gereken. ancak bir de gerçekler var.

adım adım gidelim:

1- bence ilk olarak icardi ile devam edilme tercihi bence hatalı bir seçimdi. bu seçim, bizlere her zaman "osimhen arkasında güvenilir bir ikinci santraforumuz olacak mı" sorusunu sorduracak bir tercihti çünkü. oyuncu 32 yaşında çaprazdan döndü ve malum hayat tarzı sebebiyle geriye dönüşü riskler barındırıyordu. (haa oyuncunun camia için ifade ettiği değer ve bugüne kadar yaptıklarından dolayı) vefa soslu bir devam kararı alındı. kabul edilebilir.

bu sebeple, osimhen'in olası yokluğunda, "gs'ın bir yedek forveti var mı", "varsa ne kadar sürekli performans alacağız", "yarın bir ağır sakatlık daha geçirirse" (çalışmayı sevmeyen yapısından dolayı bu oldukça mümkün), bu gibi olasılığı yüksek olumsuz senaryolarda kim ile oynayacağız?

icardinin full paket domuz gibi ve sağlıklı olduğu versiyonda da sorun var bu arada. öyle bir durumda icardi hayatta yedek kalmaz. osimhen de kalmaz. o halde 2 forvete dönmek zorunda kalacağız. böyle bir durumda yedek santrafor oluyor mu? 0. lazım mı? lazım işte.

2- barış alper sorunu. bak barış ile ilgili sorun tamamen çözülürse, santrafor isteyen haindir. ancak konuyu uzatmayayım. barış da aynı icardi gibi "riskli oyuncu" pozisyonuna geldi şu an. malum sebeplerden ötürü.

yani şimdi icardi için "10 milyon veriyoruz oynayacak aga!!" ya da barış için "özür dileyecek oynayacak''" kağıt üzerinde idealize söylemler ama pratiğe dökülünce gerçel şeyler değil bence. sonuçta olan oldu ve bu iki oyuncu şu an gs kadro mühendisliği içinde çok büyük riskler barındıran iki oyuncu konumuna geldi.

tüm bu sebeplerden dolayı, gs'ın "düşük profilli" bir st alması, hele ki 3 yabancı kontenjanı açıkken, doğru bir hamle olurdu bence.
Oyle bakmayacaksin, Endrick ile Cagri bir degil cunku sen Real Madrid degilsin. Oranin seviyesi farki ve alabilecegi genc oyuncular farkli, bizimki dogal olarak oyle olamaz.

Bizde zaten iki tane ust duzey santrafor var, tamam Icardi sakatliktan yeni cikti ve hala tam fit degil ama kac tane takimda bu seviyede 2 forvet var ki?

3. forvet olarak Cagri Balta neden olamaz? Illa hazir oyuncu istiyorum dersen o zaman genc oyunculari takimda tutmanin manasi kalmaz. Niye alt yapi var demiyecek taraftar.

Bu konuyu Baris'i bir kenara birakarak yorumladim, yoksa Baris zaten oynadiginda yeni forvet transferi epey komik olur.

Uzatmayin yahu özür mözür, hata yapti kapandi olay. Istahli sekil oynunu oynasin tamamdir. Sonucta elimizde bi asset, degersizlestirmeye gerek yok.

Oyle bakmayacaksin, Endrick ile Cagri bir degil cunku sen Real Madrid degilsin. Oranin seviyesi farki ve alabilecegi genc oyuncular farkli, bizimki dogal olarak oyle olamaz.

Bizde zaten iki tane ust duzey santrafor var, tamam Icardi sakatliktan yeni cikti ve hala tam fit degil ama kac tane takimda bu seviyede 2 forvet var ki?

3. forvet olarak Cagri Balta neden olamaz? Illa hazir oyuncu istiyorum dersen o zaman genc oyunculari takimda tutmanin manasi kalmaz. Niye alt yapi var demiyecek taraftar.

Bu konuyu Baris'i bir kenara birakarak yorumladim, yoksa Baris zaten oynadiginda yeni forvet transferi epey komik olur.
Bu konuda aynı frekansta olmadığımız için, tartışmayı sürdürmeyeceğim sevgili admirim. <3

bu saatten sonra Barış'ı ıslıklamak Barış'a değil Galatasaray'a zarar verir, Galatasaray'a ihanettir ıslıklayıp takıma zarar vermek

Nasıl yav. Herifin 4 asisti var 2'si fenere :asd: :asd:
Kayseri gibi bir kulüpte kalsa daha faideli hamle bizim için. Çok kötü bir sezon geçirdi bence.

Zeki yavru bundan daha dominant bir performans sergiledi. İstatistiksel olarak da ezmiş 2G 8A
O istatistikleri bulursam gondereyim sana.

çok kuru bir özür ne yazık ki
ne demek istediğini anlıyorum. ben de isterdim hepimizi duygulandıran daha vurucu ifadelerin olduğu, daha samimi hissettirecek bir özür yayınlamasını. aynı ekolden geliyoruz :). ancak herkesin kafası aynı prensipte çalışmıyor.

ben bu herifin zerre kadar kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. full paket cahil bir çocuk ama çok temiz kalpli. bu özür metniyle değil, bir "an" gelecek, (belki bir cl galibiyet golü, belki de tur getiren gol) işte ozaman anlayacak, o kalpten pişmanlığı göreceğiz. eminim. şimdi eminim en üst katmanda kendini haklı görüyordur. gs'a kızmadan ama.

metinde de gs'da barışık devam edebilmesi için gerekli ifadeler var gayet. söz de vermiş. gerisi artık bize "desteklemek" düşer.

25 milyon veriyorsun köypeyniri keremi alıyorsun
25 veriyorsun ne idüğü belirsiz suudiden topçu getiriyorsun
25 veriyorsun kapnı skriniarı alıyorsun

birde getirdiği hocaya bal

MALMISIN birader sen ya 😂

okan buruk çok ballısın çooook!
hocan ftyi ne hallere düşürdüğünü unutma tedesconun hem de veletken ,kim bilir okana neler yapıcak

ali özcimbomlu 😂

bu adam harbi salak yauv
düz süzme salak

iqsu muhtemelen 70 geçmez

anasını satayım böyle dünyanın yani

biz sıfırdan mücadele ede ede hayat kuruyoruz

böyle süzme salaklarda koç ailesine doğuyor

bunun yerinde ben olsam gsyi 3 seneye kalmaz clde final oynatırdım
O kadar santiye sahibisin, insan biraz sakin olur. Ne bu sinir? :D Cool takil biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt