Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çizgide kalması inanılmaz son ana kadarDuruşa bak duruşa, duba gibi kalmış. İnanılmaz bir çar ya. Bir de Uğurcan'ı alacağımıza bunu kiralasaydık diyenler vardı. Uğurcan'a 10 milyon fazla verdik diye 150 milyonluk bonservis harcanılan yatırımı riske atmak daha mantıklı geliyor çünkü.
Ee o zaman art niyet var ben hiç görmedim singoya bugünkü yapılan mudehaleden salah a da yapıldığını.Salah, hakimi, jackson gibi futbolcular da afrikada oynuyor yaw birsey olmuyor
Başta bir çıkıyor aslında da hemen geri dönüyor. Nerden baksan saçma bir gol daha.çizgide kalması inanılmaz son ana kadar
elinden kaçırıp yediği gollerden falan çok daha rezil bi gol
Ortasahadan topu süren adama nasıl çıkıp açısını daraltmaz ve çizgide bekler. EnteresanHentbol kalecisi gibi uçuyor topa özgüven falan değil düz kötü kaleci.
Jackson ve klasSalah, hakimi, jackson gibi futbolcular da afrikada oynuyor yaw birsey olmuyor
Videoda ucmuyor bile bu arada eleman sağ vuruyor bu oldugu yerde solda yere yığılıyor insan bari sağ atlar lan yani tutamasa bileçizgide kalması inanılmaz son ana kadar

Şu yoklanmalı fena olmayan bir oyun görüşü var elemanın ya. Seri de bir oyuncu. Bizim maçta da biraz kendini göstermişti. İyi bir sıçrama hamlesi olabilir. Bir buna bakıyorum bir de tek olayı duran top kullanır giderim olan eyüpe kafa kafaya çarpıştıralım.
çizgide kalması inanılmaz son ana kadar
Lazçolar bunu sümeladan aşağı sallarOrtasahadan topu süren adama nasıl çıkıp açısını daraltmaz ve çizgide bekler. Enteresan
çizgide kalması inanılmaz son ana kadar