Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1757491552545.webp

Abdülkerim tarafından veya direk hatasından yenecek her gol hocaya yazar. Demek ki biz yetersiz bulsak da hoca yeterli görüyor. Tabii ki bizden daha iyi gördüğü için her şeyi demek ki Abdulkerim tarafından sıkıntı yaşamayacağız sene boyu, en az Sanchez performansı alacağız. Yoksa sınırsız bütçesi var, 3 ay transfer dönemi var, birini aldırırdı mutlaka. Sığınacak hiçbir bahanesi yok.

Aymeric Laporte Beşiktaş'a gidiyorsa Emirhan Topçu'yu biz alalım. Zaten ceplerinde üç kuruş para yok, biraz nakit veririz ve sol stopere Abdülkerim sonrası alternatif yaratırız. İleride Arda ile beraber yabancı bir sol stoper oynar, Emirhan da onları yedekler.

1 tane as stoper alıp akerim ve arda'yı 3. stoperlik savaşına soksak kusursuz bir dönem geçirmiş olacaktık

Apo'nun son MT dedikodularindan sonra bir performans düsüklügü bekliyorum. Acilen Sol Stoper takviyesi sart

U can yerine bir sol stopere para bayılıp Apoyu da konyadaki kaleciyle takaslasa idik keşka.

İlginc ama abdülkerim ispanya maçında kötü oynamadı bence merih de fena değildi uğurcana da kötü diyemeyiz ona rağmen 6 yedik inanılmaz bir olay

fenermarkt denilen kolpa sayfada gördüm. sikecilerin amrabata 12 milyon ödeyip kiraladigi yaziyor. opsiyon mu vardi? öyle ise güzel girmis kuslara

fenermarkt denilen kolpa sayfada gördüm. sikecilerin amrabata 12 milyon ödeyip kiraladigi yaziyor. opsiyon mu vardi? öyle ise güzel girmis kuslara

İyice saçmalamaya başladı bu şerefsizler.
Djiku’nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti şikeciler. Bunlar 2.5’a Spartak’a transfer olduğunu yazıyorlar.
Kadro değerimiz şu anda bunların biraz önünde olduğu için kahroluyorlardır zaten. Ama güncelleme yaptıklarında şikecilerin en “değerli” kadroya sahip olduklarına getirecekler zaten satılmış köpekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt