Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün alacağımızı zannetmiyorum ama Bertuğ güzel alternatif olur.

Yalnız bu çocukta bildiğim kadarıyla fbliydi :red:

takımda 10 tane yabancı var hala yerli peşindeyiz kendimi kesecem artık.En kötü gidin balkanlardan,iskandinavyadan falan random 18-19 yaşlarında birilerini getirin be

üstüne şu mirsad türkcan'ın yaptıklarından sonra gidip hala onun oyuncusunu almaya çalışmak da büyük acizlik ya ne bertuğsu

Bertuğ'u BCT de yazmıştı bir ara galiba. Kutucu gönderiliyorsa olabilir. Yoksa gereksiz kalabalık olur.

Eyüp kardeşin kiralama bedeli taş çatlasın 500 bin euro olurdu, nitekim yarısı bile olamamış

Bertug en son Rennes soyunma odasinda ciplak dans ederek galibiyet kutluyordu yerlerde worm hareketi filan yapiyordu macta süre alsa anlayis gösterebilirdim belki

1757590506193.webp

niye transfer yapmadigimizi anlayan var mi?

Bertuğ fiziği iyi bir adam Okan hoca katkı alabilir eski sevdiği tarzlardan kazma ama fizikli oyuncu bir nevi Crivelli gibi.

Sallai Yunus yokken onun yerini dolduramadı Mason haklı

Takım nisan sonrası Lemina değişimi ile bir ritim bulurken çarkı işletenlerden birisi oldu

Maç berabere diyelim kanat değiştireceksin Sallai atacaksın ve sana maç alacak bir şeyi geçen sene hiç yaşattı mı?

Bunu yapamıyorsa hamle oyuncusu değildir, rotasyonda işini yapan bir rolde olması doğru da.
Sallai ile Yunus alakasız 2 adam bunları birbirlerine ikame düşünemeyiz. Barış/Sallai Yunus/Sane düşünmek daha doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt