Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir stoper bir sol kanat forvet kiralamak çok zor olmasa gerek ama Okan bey istemedi. Göreceğiz bakalım sonucunu.

Akanji bize gelmek istemedi sanki ya. Yabancılar öyle yazdı diye hatırlıyorum

öyle birşey yokmuş

yine talimatla çalışan gs muhabirlerinin bok yemesiymiş

adam net olarak istememiş akanjiyi yani tek transfer istemiş o bölgeye
ya singo ya akanji olacakmış
singoyu almış!
kendi söyledi ağzından

Ya Türk alınması problem değil ayrılanlar olacak yakında.

Barış %51 devre arası %100 sezon sonu yolcu.

İcardi Şubatta 33 oluyor ve sakat.

Alacağın yabancı yedek rolünü kabul etmiyor ben burada oynayamam diyerek.

Ama...

Büyük ama şurada.

Senin takımında

1. İkinci-Üçüncü stoper kalitesinde olup 11'i zorlayacak STOPER'in yok. (Arda, Metehan var sadece)
2. Mertens'in teknik ve bitiricilik noktasında verdiği katkıyı verecek forvet bağlantı oyuncun yok (İcardi o role düşünülüyor o belli)
3. U23 kontenjanları efektif kullanılmadı.
4. Sonuç olarak 2+1 oyuncu açığın elde kaldı yabancı hakkında. Rakipler 14-16 arası yabancı var gönderip alma derdinde sen 10+1 (Yusuf-3 senedir 300 dk süre aldı) sezona giriyorsun.

Bu ama büyük işte.

Önce bunları ara. Bulamazsan Türk olup seni yedekleyecek, ya da potansiyeli olup 6 ay 1 sene sonra senin Barış'ı vs ikame etmeni sağlayacak birileri de iyi tabi.

Genç no name heycan verecek bir oyuncumuzun olmamasi hayal kirikligi benim için.

18-22 yas arasi potansiyelli bir kanat çok istedim

Ortak kararlar yapılmış bir şey sanırım. Lakin bomboş iş. Futbolda nefretin önüne geçmek istiyorsanız ilk önce bu nefreti yayan, körükleyen, rakip camialara kendi koltukları için iftiralar atı kötüleyen o yöneticileri futboldan kovacaksınız. Ali Koç gibi rakip camialara terör vb. diyecek adamlara gerekli cezalar verilip futboldan kovulmadıktan sonra bomboş paylaşımlar bunlar. Tff başkanı, hakemleri odayı kilitleyen biriyken böyle paylaşımlar komik.

12+2 kontenjan hakkımız var iken bunu 10+1 şeklinde kullanıp transferi kapatmak üzere olan yönetim kurulumuza tüm sevgilerimi dışarıya vurmadan içimden dile getiriyorum.

Büyük konuşmayayım ama benim 11 yaşındaki kızım bile yapmazdı bunu sanırım.

Bravo valla...

okan buruk'u yeme çalışmaları sahtesaraylılar tarafından başlamış gözüküyor
ateş olsanız cürmünüz kadarsınız aslan parçaları önünüzden yemeğa devam edin

Kontenjanın tamamını kullanmamak gerçekten kimin aklının ürünüyse onun aklına tüküreyim. Devre arasında acı acı topçu ararız artık.

Yusuf çıkış yaparsa forvet arkası oynarsa yapar, kanatlarda çok zor.

10 yabancı fazla bile

umarım 6-7ye düşürürüz devrede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt