Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın hocamızın Avrupa başarısızlığında bahanesi kalmadı.

Burada da birisi çıkıp eğer kadro dardı ondan Avrupa’da başarısız olduk derse 8 sene atıcam şimdiden belirteyim.

Bu arada eleştirmiyorum da takımı en iyi o bilir, bunu doğru görüyorsa da kendi kararıdır nihayetinde alınan 5 adam da deve dişi gibi maliyetlere geldiler, inanılmaz fark yaratmaları gerekiyor.

Ekibimize ve hocamıza bol şans diliyorum, benim için ilk 24 yeterlidir.

Isak'ın, haaland'ın vs azına basmazsan apo hiçde oynamayacak adam değil. Dany den ne farkı var adamın. Adamdan konatelik , guehilik isteyip yapamayınca sövmek herife haksızlık bir kere. 25-30 metrede birebirde haaland'ı savunur mesela iddia ediyorum bunu gayette.
Savunamayacağını İspanya maçında görmüş olman lazımdı. Ek olarak bas baya yine rakibin ağzına basarak oynatacak yine. RFK'nın filan cezayı kestiği yerde Liverpool maçında filan BJK'nin rekoru kırmasak bari.

pokemion 11'im:

meowth

squirtle - onix - rhyhorn - balbasaur

machop - geodude

scyther - charmender - hitmonlee

pichu​
Balbasauru kaleye koysana güzel kardesim

Orta saha boy ortalaması 1.50 heralde.

Stoper taş gibi ama su pokemonu bir forvet ellerine verir.

meowth olmazz yerli pokemon ile bu lig yurumezzzz!!

Metecan denen malın kulübümüzden ve oyuncularımızdan uzak tutulması gerekmektedir.

Pr meraklısı boş tenekenin teki kendisi.

Yol alsın.

Ortak kararlar yapılmış bir şey sanırım. Lakin bomboş iş. Futbolda nefretin önüne geçmek istiyorsanız ilk önce bu nefreti yayan, körükleyen, rakip camialara kendi koltukları için iftiralar atı kötüleyen o yöneticileri futboldan kovacaksınız. Ali Koç gibi rakip camialara terör vb. diyecek adamlara gerekli cezalar verilip futboldan kovulmadıktan sonra bomboş paylaşımlar bunlar. Tff başkanı, hakemleri odayı kilitleyen biriyken böyle paylaşımlar komik.

Futbol yok
Ayrıcalık var

şeklinde editi ne zaman düşer?

Osimhen Sara’ya beş para etmezsin demiş puhahahahah

Kadro planlaması şu şekil olmalıydı;

Osimhen
Barış-ilkay-sane/yunus
Toreira-lemina
Jakobs-transfer-sanchez-singo
Uurcan

Yedekler;
Günay
Kaan
Arda
U23 os lemina yedeği
Eren
Sallai
Sara
Icardi
Berkan
Apo
U23 forvet özellikli kanat

images-2.webp

Abdülkerim get injured?
images-2.webp

Lemina get injured?
images-4.webp

images-2.webp

Osimhen get injured ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt