Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cafer Güney ne gülüyon yav.

Kadroda biri çapraz bağı koparmış 32lik delikanlı ve bir tane de geçen sen ne sakatlığı olduğunu hala çözemediğimiz.
19 ekimden 3 mart tarihi arasında toplamda 121 gün sakat geçiren adam var yahu.
Yusufu da çık

8 tane net sayılabilecek yabancı var kadroda. Onlardan biri de sağ açık diye alınan ömründe sürekli ofansif oynamış sallai.

Yabancı konusunda skandal bir mimari var takımda. Bunun üzerine de 3 kişilik koca kontenjan da boş kaldı.

Bunu paketleyip fenerin aldığı browna biz çökecektik. Kelepire 23 yaşındaki herifi aldılar bizim 10 milyon verdiğimiz bek de en son pikniklerde uçurtma olarak kullanılıyordu.

Eren iyi gelişim gösteriyor ama abdülkerimin eksikliklerini kapatabilecek fiziksel çeviklik olduğunu zannetmiyorum. Bence eren ofansif anlamda bölüm kaydırsan etkisini 3e katlayacak bir eleman.

Jakobs şutlanıp daha diri ve fiziksel özellikleri yüksek bir herif indirmeliydik. Yedek bir oyuncu artık yedek adama 2.6 milyon maaş verilmez veriliyorsa da içinden sallai gibi bir herif çıkmalı. Jakobs bana güven vermiyor, umarım yanılır ve göt olurum.

ereni ispanya maçında hiç beğenmedim
o kulvarın adamı değil
özellikle defans konusunda sıkıntılı

barış avrupada sıradan bir adam oluyor

apoyu zaten artık söylemeye gerek yok 2 senedir sol stoper diye haykırıyorum

singoyu göreceğiz

kaan berkan malum avrupada

sane sahada yürüyor eski sane değil bu
böyle giderse senenin flopu olacak gibi duruyor ne yazık ki

ilkay göreceğiz
sistem takımdan kaos takımında neler yapacak

sallai yetersiz

sara ağır
O gün sola Tolgahan ı koysak Eren e bin basardı Okanım derin analizim👀😍

Kıçlarında don yok ama transfer yapıyorlar yav.

Biz ise varlık içinde yokluk çekiyoruz.

bunu yapanı sallandırmak lazım allah kahretmesin sizi kırtasiyelerde satılan 10 tllik şeylerden daha kötü

1757606667566.webp

Ea sports etkinliği gibi etkinlikleri gsplus denen uygulamadan yayınlayacaksın işte. Premium içerik olmuş.

Biz hep veriyoruz kimseyide almıyoruz nasıl olacak bu iş bunlar zaten gitsin de yerine 1 tane adam bile koyamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt