Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hep veriyoruz kimseyide almıyoruz nasıl olacak bu iş bunlar zaten gitsin de yerine 1 tane adam bile koyamadık.

okan fazla topcu istemior renkdas

herif in tabiati bu

kutucu son idman vidyolarğnda zimbalamak sureriyle topa iyi muammele ediyodu

kimseyi almayacaksak rezalet bi is dogrusu habire topcu kaybetmek

kutucu giderse offensive allrounder bir scout transferi yapsınlar

tercihen barış profili

1757608446151.webp

transfer festivali

Kutucu'da büyük patladık yalnız uçup kaçmasını beklemiyorduk da en azından rotasyonu az bir rahatlatsaydın ya. Performansı ile top 10 kötü transfer listeme girmiştir.

Savunamayacağını İspanya maçında görmüş olman lazımdı. Ek olarak bas baya yine rakibin ağzına basarak oynatacak yine. RFK'nın filan cezayı kestiği yerde Liverpool maçında filan BJK'nin rekoru kırmasak bari.
Ispanya maçında orta saha rezaletti yav defans yada kaleciden ziyade. Rakibin agzina basip arkada kalırsa da bunun sorumlusu o adam olamaz yine söyluyorum. Bu şey gibi bir , Erkekten hamile olmasını bekleyip niye hamile olmuyor gibi bunu demenin bir anlamı da yok bana göre. Bu fizyolojik olarak nasil imkansiz ise bazi şeylerde aynı böyle.

Ispanya maçında orta saha rezaletti yav defans yada kaleciden ziyade. Rakibin agzina basip arkada kalırsa da bunun sorumlusu o adam olamaz yine söyluyorum. Bu şey gibi bir , Erkekten hamile olmasını bekleyip niye hamile olmuyor gibi bunu demenin bir anlamı da yok bana göre. Bu fizyolojik olarak nasil imkansiz ise bazi şeylerde aynı böyle.
Valla sistemden bağımsız, yetersiz bir oyuncu bana göre. İstediğin oyunla, istediğin formasyonla oyna. Ha ben iyi bir performans sergileyip beni yanıltmasını çok isterim ama yani adamın hâli ortada.

Ahmed kutucu oynasın diye Zaniolo'yu gönderdi dedik o da gidiyor.Bu kupada falan yada son 5 dakika laf olsun diye kimi atacaz oyuna acaba

Ahmet eyübün gitmesi okadarda kötü degil, adamlar süre bulamazdi zaten. Ama yerlerine u23 lemina alternatifi ve u23 kanat alinmasi gerekiyordu. Bu olsaydi cok iyi transfer dönemi gecirdik derdim.
%100 haklısın katılıyorum fakat Berkan Kaan oldukları sürece ortasahaya yedek düşünülemez ki.Nasıl olacak.Kanattada haklısın.

%100 haklısın katılıyorum fakat Berkan Kaan oldukları sürece ortasahaya yedek düşünülemez ki.Nasıl olacak.Kanattada haklısın.
Bi ara berkanda gidiyordu, kaan desen okadar agirlikla gsin oyuncusu olamaz artik. Sirf karakter ve lider olma özelliginden tutuyor takimda hoca. Oraya yetenekli bi u23 sart aslinda kanata da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt