Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tjk yunus Emre konakla da ilgileniyormus , şunu biz alsak ya bari eğer varsa potansiyeli.Ulan bir kere de potansiyelli yerli alın be

Ugurcan haric diger transferleri basarili bulmak la beraber nokta atisi transfer yaptigimizi dusunmuyorum kadro mevkisel eksikler var.Mesela 60 milyon euro ya Singo Ugurcan verilecegine daha farkli kullanilabilirdi.Lookman Onana ve defansa Akanji kiralanabilirdi.Burda Singo kotu transfer degil stoper ya da sag bek olarak maliyeyi cok yuksek Ugurcan komple yanlis transfer kotu kaleci iyi kaleci meselesi de degil Ugurcani almanin mantigi yabanci haklarimi baska mevkiden yana kullanmak istiyorum demek biz baska mevkiden de kullanmadik bi tahminim var ama amac 24 e kalip gruptan ciktiktan sonra 2 net transfer yapip daha ileri gidecegimizi dusunuyorlar diye yorumluyorum.

Mustafa cengiz reankarne olup okan buruk hocamızın bedeninde ikamet ediyor belliki

yoksa neden okan hoca transfer istemesin

Ffp mi var

Göztepe bizim takımdan bazı oyuncularla da ilgilemişken Antony Dennis'i alabilseydik iyi olurdu. Bir de Ozan Kabak'ı isterdim evlat kontenjanından.

Bu menerin kadrosuna bakiyorum kalecilerinden baska yüksek profilli oyunculari yok. Her pozisyonda iyiyiz onlardan. jk ya bakiyorum daha beter hic sanslari yok. Cl'den zorlaniriz ama yinede rahat sampiyon olmamiz lazim. En büyük hedef avrupa son 24e gecmek.

Transfersizlikten direğe tırmanacak hale geldik böyle:

10382 (21).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt