Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedeğe potansiyelli 23 yaş altı son gün fırsat transferi forvet olsa güzel olurdu

Kafami hic yormuyorum.

Yonetim maddi olarak avantajli transfer yapmadi, hatta ne isteniyorsa fazlasini bile verdik diyebilirim. Bas parayi al modu, 0 ikna ,0 pazarlik..

Ama gunun sonunda hoca cikip ne dedi "Birinxi tercihler alindi, TOP BENDE"

Kisacasi her turlu sonucta yonetimin onune gecirdi kendisini. Umarim basarili olur.

Burda bizim bekledigimiz basari Avrupada iyi bir sezon + sampiyonluk. Muhtemelen yonetim +hoca ya gore basari lig sampiyonlugu. Tek dert burada bence.

raskin'i okan buruk'un ilk sezonunda biz alacaktik. sonra vazgecip midtsjo'yu almistik.

Ohh bugün Transfer'in son günü. Yarin da mac var.

giphy.gif

portekiz çetesi bjk yi batırdıktan sonra veli meli bjk ne kadar gurbetçi bulduysa toplayıp 2 sene menemen cefa senesi yapmıştı

ordan yolunu bulmuştu

bu defa yine aynını yapıyor gibi tüm yerlilere salça oluyor ama yabancı da alıyor abidik gubidik

çok ilginçler , ulan para harcasanda 3.sün harcamasanda :)

Artık gerçekten anlamıyorum şu “City maçına, Liverpool maçına Kaan-Berkan ile çıkacağız eyvah.” Goygoyunu…

Tottenham maçı: önde Icardi, Osimhen, Mertens, arkada 3’lü savunma Kaan-Apo-Davinson çıktın.

Bayern maçı: sol savunman Apo-Kazımcan, orta saha Kaan, sağ açık Tete, forvet sakat sakat oynayan Icardi ile çıktın.

Manu maçına keza aynı şekilde, hatta ikinci maç Kaan Ndombele oynadı sanırım.

3 sezon önce Barca maçına Berkan-Taylan orta sahasıyla çıktığını unutuyorsun. Sağda Babel, sol bek PvA ile ah vah ederek elendin Barca’ya…

Yani demem o ki sen City, Liverpool, A. Madrid’e Kaan-Berkan ile çıkmaktan korkma. O maçın motivasyonu farklı, 6 yiyeceksen Lemina-Torreira ile de yersin. Mucize yaratacaksan Berkan- Kaan ile de yaratırsın. Ama sen USG, Sparta Prag, Malmö’ye falan Kaan-Berkan ile çıkarsan sorun, o zaman kork..

Hani Galatasaray da transfer bitmezdi Kandırıldık amirim

Bjknin kadrosunu güçlendirip 2.lik yolunda fb ile kapışması elzemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt