Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol Nobeti ni hangi totemlerle kim acacak acaba

Adamı 7 m euroya almışlar rotasyon oyuncusu yapmışlar, zorunlu 20 hele de başka takım istemezken imkan dahilinde değil.

Ben bunu başta yanlışlıkla Arapların aldığı Jota sandım o da değilmiş, başka Jota çıktı.

Guimares kariyer zirvesi
Bu portekizden os bir mal gelmişti onda da zorunlu değildi şarta bağlıydı 1 ay sonra transfer sezonu bitip 3 maç sonra kap bildirimi yaptılar.
Limit problemi vardır biraz zaman geçsin bildirim yaparlar.
80 milyon limitleri var yok. Oyuncularla fesih ederek ayrılıyorlar, bu yaz başkanı kendi ağzıyla 18 milyon euro oynamayan oyunculara ödeme yaptık dedi. Rafa, orkun, abraham üçlüsünün maaşı 20 milyon vergilerle 30.
5 milyon orkuna 3 milyon abrahama bonservis ödemesi yapacaklar.
13 tane oyuncu aldılar 20 tane gönderdiler.
Limitlerin içinde kalma şansları yok.

Stoperden ciddi patlayacağımız bir ilk yarı olacak ve devre arası yana yakıla stoper arayacağız gibi hissediyorum. Umarım böyle olmaz.

Arda var orada ben umutluyum o çocuktan

Bence orta sahamız sıkıntılı olacak

Sayı olarak en azından bir veya iki kişi daha eklememiz lazımdı

Rüyamda Avrupa süper kupa maçı oynayacaktık. Tarihe not düşelim belki gerçek olur.

Milli ara geçti hala futbol takımının sırt sponsoru işini halledemediler.

En azindan Arda'nin CL maclari donusunde ligde daha cok kullanilmasini arzuluyorum, cocuk bu firsati iyi degerlendirirse neredeyse belese aldigin bir oyuncuyu kazanip piyasa degeri 20M€+ gorebilir.

Bu sekilde para kazanmaya bakacaksin.
Bizim Arda'ya net bir şekilde daha fazla süre vermemiz gerekiyor ve fakat Okan Hocanın cv sine baktığımda pek de tatmin edici hamleler yapmayacak gibi. Arda nın olayı yine kupaya kalacak sanırım.

Hocaaaaaa kelleni alacaklar senin. Sanma ki o arkanda durduğun yöneticiler seni kovmayacak. Yazıklar olsun hepinize. Bu kısıtlı kadro ile işimiz zor.

Transfer sihirbazlarına güveniyorum.
Akşama kadar 3 KAP gelir

Transferin son saati patadanak çıkıp gelen sol stoper, olur mu?!

OLMALI!

Hayırlı cumalar, hayırlı forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt