- 3 Temmuz 2012
- 134.211
- 80.993
- 5.198
bu büyüklük şaka mı
mertensin yedegi mata!!
mertensin yedegi mata!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam %100 GalatasaraylıBu 433 sahibi kesin fenerli kopek. Mesut daha gelmeden paylasimlar yapiyordu. Icardi icin yapmamislar daha.
Edit: Yapmislar paylasim
okan koçuk,yunus,kerem,emre akbaba,hamza akman,emin,metehan ,ali turap varYerli kontenjanini iyi kullanabilmek icin mutlaka Yusuf’u Turk statusune aldirmak lazim.Hayvan gibi transfer yaptik da yerli isi buyuk sikinti olacak Kerem-Yunus kotu oynadigi muddetce.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen. Oynatmiyorlar zaten. Kesin anlasmaya oynamtma sarti da koymamisizdirGeri çağralım
Yusuf+RashicaKanat almadikmi simdi yada ben mi kacirdim
cok oyuncu aldık hocam yoksa alınırdı bence bu adamın maaşıda az olmaz ki malum epl kulüplerinin paraya ihtiyacı yok 7 8 milyon sözleşmesi biten adama vermekte bilmiyorum nekadar mantıklı,bekleyelim devre arasını7 verip alalım bu fırsat kaçmaz
Sabah'a dogru gelecekRasiha geldi mi
Kendisi gitmek isteyecek bence. Dk öncesi form tutmak için sürekli oynamak isteyecektir diye düşünüyorum. Yedek olacağı için gitmek isteyecekti bizde zorluk çıkarmayız sanırım sonuçta İcardi- Gomis gerekirse Mertens falan var artık orada oynayabilecek. O yüzden Sefer gitmek isterse zorluk çıkarmayız lakin maaşının bir bölümünü bizim ödememiz gerekir sanırım.Oglum daha yeni almadik mi![]()