Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Got da oynayan milli gururumuzu bu vesile ile selamlamış olalım.Bu filiz Sibel Kekilli ye benziyor
Ötesi yoktuSanada selam olsun yengelerin hası! Seni unutmadık tıpkı eski kocanı unutamadığımız gibi
Başlarlar gene algilaratmm onlara devam etsin 3 Türk
Benim için tek yenge Yolanthe'dir. Kısa ve net kadın!Sanada selam olsun yengelerin hası! Seni unutmadık tıpkı eski kocanı unutamadığımız gibi
Yusuf tam bir 10 no değil mata ile aynı işi yapmaz. Messi gibi biraz pozisyon olarak söylüyorum. Kanat yada serbest oyuncu gibi. 10 numara tecrübeli iyidir. Ama günün sonunda matayi istemezdim oda ayrı bir konuOnun için Yusuf Demir alınmadı mı? Sonuçta bu adama ciddi bir yatırım yaptık. Neden süresini Mata çalsın ki.
Berkan da 2 hafta önce üzülüyor diyorlardı adam galibiyet alınca keyfi yerine geldi toparladıYusuftan tık yok la adam dilini yutmuş. Çocuk üzülmüştür kesin

Yav Wandayı kızdırmayak ayağının tozuyla paylaşıp durmasınlar videoyu, adamın moralini bozmasın, o da ne dolaşıp duruyo oralarda İcardi geldi işte saklan biyerlerdeFiliz kim getirdigimiz transferleri lobi de karsiliyor genel de
evlendi şimdi zengin birini bulduYaşı 35 miydi. Telefonu ne diyeceğim ayıp olacak.
Şaka yapıyorum. Arkadaşımızın eski sevgiliside olsa bizim yengemizdir
yusuf türkce biliyorYusuf demir gelmişş çocuğun yanında tercüman yok lan puuuuuu