Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufdan ağır rahatsız oldum sen benim fm topçumdun be şimdi girip editörden seni batmanspora gönderim de gör bakalım tripleri.
yarın gece 12 sonrası ilk işim kadro güncellemesini yükleyip fm 2023 çıkana kadar Galatasaray kariyeri açmak İnşallahh

Can rotasyonda iyi iş yapardi berkandan daha teknik ve gayet potansiyelli bence ucuza alabilirdik. Stilini cok begeniyorum daha gelişmesi lazim tabi ama oynasikca cok daha iyi olacak can
Alt yapında Hamza var ondan daha iyi seneye yabancı kuralı da kalkıyor bence artık yerli oyunculara para saçmamak daha doğru olur

Gibi ne ya

Baya baya iyi

Harbi wonderkidmis

Son yillarda izledigim en iyi skill videosu

Bos alanda dribling
Dar alanda calim
Defansdan Akilli ara paslarla hizli cikis
Topun nereden ve hangi hizla geldiginin onemi olmadan kontrol ve donus
Otokontrolu
Gibisini Avusturya liginin gücünü bilmedigim icin yazdim. Bir tek Salzburg'u biliyorum

ah bu takimin basinda FT hocam olacakti varya
2019-20 sezonunda buna benzer bir kadro elinde vardı ama hoca son senelerinde daha çok pas takıntısı yüzünden çok fazla yan pas yaptık. Okan hoca geldiğinden beri defansta yan pas yapmıyoruz direk ileriye oynamaya çalışıyoruz 3. bölgedeki istatistikler tavan yapmış durumda Fatih hocayı çok severim ama bence vakti gelmişti. Bundan sonra Okan hoca 2. Fatih hoca olma yolunda olması lazım umarım başarılı olur.

Akbabayı gönder baran ve hamzadan türk rotasyonu kur, böyle topçuları bi daha kolay kolay göremezler ne kapsalar kardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt