- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
dogru bi umut buBen hala U21 bir sol bek ve 1-2 yerli oyuncu sürprizi bekliyorum nedense. Belki son gün Çağlar, Cengiz vs çekeriz. Omar Campos da belki uçaktadır....
Umut işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru bi umut buBen hala U21 bir sol bek ve 1-2 yerli oyuncu sürprizi bekliyorum nedense. Belki son gün Çağlar, Cengiz vs çekeriz. Omar Campos da belki uçaktadır....
Umut işte.
Yabancı sınırı kalkarsa yollarlar bence kalkmazsa bekletirlerKonya , Emre Akbaba icin resmi teklifte bulunmus bence para vereceklerse satilsin ama belese vermesinler. Yedekte yerli sayilacak bir oyuncu bulunmali o sebeple para ile gelsin Konya. Soyle 2 milyon euro en az iyi olur.
Aynen bende öyle düşünüyodum ama adam epl den geliyor yav 30 dakka falan Sergioyu yedeklesin yeter dicez artık
Icardi 1+4 Mertens de 1+1 diyebiliriz Mata'yı da 1 yıl sonra uğurluyoruzBeleşe 1er senelik Mertens, Mata, Icardi aldık vay be.
Devre arasına kadar çok yanlış bir hareket olur Anadolu takımlarının ne günahı var onlar ona göre hareket edip transfer yaptıBu arada yarin TFF karar alabilir yabanci siniri hakkinda.. yabanci sinirinin kalkma ihtimali var
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bence de muthis olay olurdu ben cok begeniyorum cok seviyorum o cocugu ama kriterlere uymuyormus yeterince MT formasi giymedigi icinBeknaz için ayırdık galiba, bence çok doğru bir karar
James daha sükseli isim ama ne çıkacağı belli değil. Mata 3 yaş büyük olmasına rağmen James'ten daha tempoludur ayrıca. Karakter olarak da tam bir takım oyuncusu diyebilirim.Bende karşıydım ama şöyle de bi durum var, biri geçen sezon Ronaldo ile beraber oynuyordu, diğerinin kulübünün adını bilmiyorum
Sergionun yedeği yok diye düşündüler demekki, Akbabaya güvenmiyorlar, düşünsene fbbjk maçlarında Sergio olmayınca sıkıntı olur, hele bide gole ihtiyaç duyduğumuz dakkalarda.Ya sonucta geldi yapacak birsey yok
Ama 2 milyon cok para
O parayi ocaga kadar saklayabilirlerdi daha iyi birisi icin
Bizde içimize almak sevgiden sarılmak öpmek istiyoruz yengeyi karşılıklı bir durumTürkiye sevgisi, Galatasaray formalı çocuklar sanki içimizden biri yenge
![]()
35 yas ustu transfer onerileriniz varsa alalim
Feghouliye ne dersin 10 numara filan oynatiriz topta tutabiliyorArda Turan'ı futbola geri döndürebiliriz.