Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
retwetledi.james mi lanzini mi traore mi gorecegiz
Lanzini en gizli plan, özel uğraş var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha tek tek analiz edersen hepsinin meziyetleri ayrı bence. Taktik esneklik sağlar. Ayrıca sadece kanat olarak bakma, gerekirse bu listedeki lerden bazıları ikinci forvet ve forvet arkası oynayabilirTraore'ye bir ben mi olumsuzum bilmem ?
Kerem Yusuf Yunus Ratsiha Traore hatta Mertens. Bu kanat oyuncularından sadece ikisi oynayacak. 2 kanatta yabancı olacaksa 3 türk oyuncu kim olacak ?
Rashica Stoper oynatirsak yandik1-Rashica.(26)..... Stoper
2-İcardi(29).......... Forvet
3-Mathias Ross(21)....... Kanat
4-Yusuf Demir(21)......... Kanat
5-??????![]()
Yusuf neden katkı vermez anlamadim valla.Traore gibi direk katkı alabileceğimiz kanat oyuncusu almak daha mantıklı olurdu. Yusuf büyük potansiyel ama bizde kesin tutmaz.
Ali Koc napiyor suan cok merak ediyorum surat ifadesini.![]()
Sol bek oynasınDubois baya bir yedek bekleyecek sanirim.
30yaşaltısaray1-Rashica.(26)..... Stoper
5-??????![]()
Bu nöbeti de hızlıca kapatalım, T.N #23te bitsin anlamlı olur![]()
İlgili kuralın yürürlüğe geçtiği tarihe kadar MT tercihi yapanlar kuraldan muaf. Mesut Özil, Jimmy Durmaz, Serdar Taşçı gibiler.Nasıl deyil, aydınlata bilirsen iyi olur. Bilmedim icin soruyorum..
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
Bende olumluyum bu transfere ihtiyacımız olan tip böyle bişeydi adama james mames olmazdı, sadece soldada etkin oynayabiliyomuydu onu anımsayamadım2. lige düştüler. Adam orada oynamak istemiyor doğal olarak.
Forvet arkası sol ve sağ kanat oynayabiliyor. Sağ sol pek fark etmiyor. Adam topu alıp en kısa yoldan tehlike bölgesine götürüyor.
Golcü bir kanat oyuncusu, toplu topsuz ceza sahasına koşular yapıyor.
Adama böyle bir oyuncu değil topu ayağında seven bir oyuncu bize öylesi lazım değil.
Elbette form durumu kötü. İngiltere'de istediklerini yapamadı ama gittiği takımda 1. lig seviyesinde bir takım değil ve küme düştüler.
Norwich Buendia'yı 39 milyon € sattıktan sonra gidip Rashica'ya 12 milyon yatırdı. Sıradan bir oyuncu değil yani gayet güzel iş.
İnşallah opsiyonu vardır yoksa arkasından çok ağlarız.
1-Rashica.(26)..... Stoper
5-??????![]()