Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.297
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami neredesin karşim? Tek başıma Rashica savunduruyorsun banaRashica opsiyonlu olsun lutfen![]()
Maas yerine villa vericezbu kadar maaşı inş ödeyebiliriz
Rashica form tutarsa solda Kerem sağda Yunus dan formayı alır diğer kanatta kimin oynayacağına bakarızYalnız bir gerçek var ki
Icardi haric hicbiri direk 11 yazılmaz şuan için
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevindiğim bir transfer. Geçen sene Norwich'i takip etmiştim bi süre. Herkes sağ kanat yazsa da kendisi sol kanatta daha çok oynar. Ayakları temiz ama son pas konusunda eksikleri fazla. Patlayıcı özelliği yok ama hızlıdır (Keşke Adama olsaydı). Kerem de Yunus da kendilerine gelebilir.Rashica için ne diyorsun PL'de takip ettin mi hiç?
Ne demek doydukTransfere doyduk bugün,peki transferi kapadık mı? Hâlâ gelecek var mı?
Rashica opsiyonlu olsun lutfen![]()
Yanlışım yoksa u21 oyuncuları maç kadrosuna 14 harici yazabiliyorsun diye hatırlıyorum sadece ilk 11'de 8 yabancı.Maç kadrosunda 14 olabiliyor olmalı maks.
O zaman zehirli oku atıyorum :Rashicayi izlemeyenler kendini çok belli ediyor Hollanda zamanında izlemiştim ilk oraya fazlaydı gitti Werdere Alman liginin de içinden geçti
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asıl keske o sahroui geleydi milletin icinden gececekti calım manyagı yapacaktıOmar Campos geleydi iyiydi. Telles gibi çocuk, defansı zayıf ama hücumu iyiydi.