Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.206
- 1.101
- 2.223
bu risk her transferse yokmudur? adama gelse iyi performans gostermeyebilir. bos yorum yaniBayram ediyoruz da Rashica iyi çıkmazsa kanatlar hala yunus ve kerem.??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu risk her transferse yokmudur? adama gelse iyi performans gostermeyebilir. bos yorum yaniBayram ediyoruz da Rashica iyi çıkmazsa kanatlar hala yunus ve kerem.??
Rashica cok kotu oynuyormus galiba Norwich'te. Bremen'de de son sezonu cok kotuymus. Milletin yazdiklarindan anladigim bu
Yusuf demir de var en kotu mertens kanada geçecekBayram ediyoruz da Rashica iyi çıkmazsa kanatlar hala yunus ve kerem.?? Bu kadar transfere ilginç bi durum.
Şu defansı da unuttum duboiside doğruDubois
Onuru ben yetiştirdim normalYorumlarını beğeniyom.
Kaliteli 1 kanat daha alternatif olarak alınabilirdi.bu risk her transferse yokmudur? adama gelse iyi performans gostermeyebilir. bos yorum yani
Antalyaya yakışırluyindamayı hataya mı?kasımpaşaya mı?antalyaspora mı vermeli?1 yabancı hakkımız doguyor
gomis mi?
Kötü olan adama 11m euro vermez 2. olarak istatistiğine baksan bile bremende cok iyi oynadıgını görebilirsin.Bayram ediyoruz da Rashica iyi çıkmazsa kanatlar hala yunus ve kerem.?? Bu kadar transfere ilginç bi durum.