- 4 Ağustos 2009
- 83.798
- 62.501
- 5.093
Yusufu nasil aldik anlamadım. Muthis. Rashica hakkında atıp tutmiyim pek izlemedim lakin sami kuzenimiz kefil oldugu icin tahminimce o da muthistir.Rashica - Yusuf hizli 1 yorum alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusufu nasil aldik anlamadım. Muthis. Rashica hakkında atıp tutmiyim pek izlemedim lakin sami kuzenimiz kefil oldugu icin tahminimce o da muthistir.Rashica - Yusuf hizli 1 yorum alalim
Sonra hapishanede tam maç başlayınca bulaşık yıkamaya gidersinAdama traore gelirse onume gelen ilk patronu bıçaklarım.
Zaten istifa ettim sabah gider ilk is patronu bıçaklarım traore geldi ondan yaptim derim
Gs ayağını denk alsın
James Rodriguez transferi başka bir dünya yıldızı için bekletiliyor…Daha büyük yıldız denmiyor yalnız daha iyisi deniyor.
Sanki bilerek kotu oynadi gibiDün Ziyech baya kötü oynamış galiba Chelsea taraftarları tepki koymuş gitmesini istiyorlar. Gelirse şaşırmam
Bacaktan bıçaklar 6 ay aliriz , onu da yatirmiyorlar serbest bırakıyorlar zatenSonra hapishanede tam maç başlayınca bulaşık yıkamaya gidersin![]()
Beknazın milli maçı az galiba ondan olmuyorEe Yusuf Demir ve Mathias Ross yetmez bir U-21 daha isteriz. Beknaz mi yoksa o isim
Öyle bir istatistik görünmüyor. Maxwell Cornet ve Michail Antonio var yakın ama 10 numara değil.Geçen sene 10 numarada oynayan 10 gol 5 asist ile sezonu tamamlayan biriymiş. Ingilterede bu profile sahip bir isim var mı arkadaşlar ? Hadi b3yin fırtınası yapalim
Clde olsaydik ve manu maasinin %95ini vermeyi kabul etseydi bence de gelebilirdi.Sansa bak yaw. Gercekten Ronaldo gelebilrdi
Taylan Kilinc Luyi konusuluyor yarin belli olur.Eyv üstad. Giden var mı peki
kişiye göre değişiyor galibaLanzini Dünya yıldızı değil. O tabire uyan tek kişi RONALDO
Omer > eyupsporOmer > Eyupspor️
Taylan > Antalyaspor️
Luyindama > Kasimpasa️
Ogulcan > ???️
Tasdemir > ??️
Kanka sezon bitti kiralıklar giderse yine izleyemezsin. Sen otur evinde boşverBacaktan bıçaklar 6 ay aliriz , onu da yatirmiyorlar serbest bırakıyorlar zaten
Lanzini Dünya yıldızı değil. O tabire uyan tek kişi RONALDO