Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James gelmesin bu ikili geliyorsa. Yoksa kadro cok fazla sisiyor. Hele Avrupada yokken

icardi disinda elle tutulur bir tane adam alinmadi bugün

transfer taraftari cosmus durumda ama

allahtan yarin bitiyor bu

arkadaslarin cogu uzun bir süre yok olacak yine
Rashica gayet iyi oyuncu. Hızlı bitirici orta açar pas atar. Traore isterdim ligin bugi olurdu ama rachica da gayet yeterli
Gelen stoper farkında degilsin ama Nelsonu nasıl bulup getirdilerse buda öyle. Nelson yerine çok ciddi bir hamle
Yusuf Demir anlatmama gerek yok. Güzel yatırım Biraz kipirdarsa acaip işler yapabilir.

Nasıl kötü ben anlamadım :)

Yusuf Demir, Rashica geldiğine göre başka kanat olmaz. Bunun dışında bence James transferi de olmaz çünkü Yusuf Demir 10 no da da oynuyor hatta ilk parlamasını orda yaptı diye biliyorum yani Mertens'i yedeklemek içinde de bire bir o yüzden James'te olmaz diye düşünüyorum Bir de u21 sol beke Omar Campos olursa müthiş iş olur beni gayet sevindirdi bu transferler.

geçen seneki mesajları nasıl bulabilirim ? cica kötü demiştim bana hakaret etmiştin hatta ne biliyosun sen scout transferi diye ayrıca her yoruma iftira diyorsan sende bana iftira atıyosun gene bilmeden sallıyosun diye
Cica scout transferi falan değildi. Cica'yla ilgili eleştiri ateşini yakan da benim bu forumda. Bulamayacaksan iftira da atmayacaksın. Beğendiğim oyuncu Morutandı onun da sonuna kadar arkasındayım.

Ne iftirası atıyorum, Yusuf için bilmeden Türk yazıyorsun, aleni yalan/yanlış. Türk statüsünde falan sayılmıyor güncel koşulda.

Ulan transferlerin yarısı Atatürk Havalimanına diğer yarısı İstanbul Havalimanına iniyor. Hangisini karşılayacağız be kardeşim.

her kuşu sevdik bir leylek kaldı.

madem böyle her mevkiye çok güzel alternatifler aldık şu sol bek arkadaşı da alalım bari santostan. içimizde ukte kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt