Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ve yarin delirme günleri cildirin bizi ulannnnn

Benim Pasaport Alman, Mavi kartim var ama yani kimlik numaram olmakda. Beni Transfer etseler yabanci olarak mi sayilirim yoksa yerli mi?

Hangi milli takımı tercih ettiğine göre değişir bu durum a Milli takımda ilk maçına çıktığında resmileşir o döneme kadar statün ne olur bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burhancan Terzi: "Rashica için bonservisiyle mi kiralık mı bunu da açıklıyorum kulübü 12 m euro istedi Galatasaray bedavaya kiraladı. Sanıyorum şu an için opsiyon yok gibi duruyor."

OKAN HOCAM TOP SENDE ARTIK

Takım olup vura vura gitme zamanı

Yoksa

FT hocam şu anda ellerini ovuşturuyordur, tam hocamlık kadro oldu

🔥 Spor kanalları, Galatasaray'ın transferlerini karşılamak için yeterli sayıda çalışan bulmakta zorlanıyor.

Tayyip için bastıran tjk ya 6 lı transfer masası şoku..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yusuf'u Barça tercih etmedi ama aynı Barça burada yanıp bitilen Adama'yı da tercih etmediler. Hem de alt yapısından yetişmiş olmasına rağmen.

O yüzden karşılaştırırken dikkatli bakmak lazım. 19 yaşında ciddi potansiyeli olan bir oyuncuya bizim için fazla sayılacak bir bonservis yatırdık.

Risk mi? Evet ciddi risk fakat 2 gün önce aynı parayı neredeyse Kaan'a yatıracaklardı veya Evander'e.

Şimdi düşününce o parayı Yusuf'a yatırmak bence çok daha mantıklı. Ciddi tecrübeli oyuncularımız var. Onlarla birlikte gelişecektir.

Tek sıkıntı yerli sayılmaması ama onu bir şekilde çözersek efsane hamle olur.

Mesai yoğun olacağı tuttu kim geldi kim gitti Traore yalan mı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt