Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.852
- 11.042
- 2.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonrada neden genç almiyolar diyenler oluyor. Abi gençte var tecrübeli de. Yaw daha ne olsun dimi. Bugüne kadar gördüğüm Türkiye'de en mantıklı hamleler yapılıyor şuanda insanlar neden farkına varmaz anlamadımRashica bundesligada ne yapmış git bi izle,yusuf demirin potansiyeli ne bi araştır,ross 20 yasinda alborg kaptani olup u21 danimarka milli takiminda oynarken yeterli mi bi tart kafanda ondan sonra laf et.bos yapmayin ya
Olsaydı 3 milyar borç olmazdı.Bilmiyorum hocam ben yaşanan olayı anlattım umarım bu sefer yanıltır doğru çıkar. Fiyat olaylarına çok girmiyorum biliyorsun taraftar olarak yıldız mı katkı sağlar mı diye bakıyorum. Onu düşünecek profesyoneller olduğunu düşünüyorum.
Dha dedi evet,dha burhancan daha iyi serhan turku düşündugundeRashicayı satın almışız demediler mi yav
Yabancı futbolcu konusunda milli takım durumuna bakılıyor ülkemizde. 2015 yazında çıkan yeni yönetmeliğe göre yönetmelik sonrasında yabancı milli takımları seçmiş Türk pasaportlu futbolcular ülkemizde yabancı sayılıyor.
Mesut Özil bu tarihten önce seçtiği için burada yerli statüsünde oynayabildi. Aynı şekilde İlkay Gündoğan gelirse o da yerli statüsünde oynayabiliyor. Eren Derdiyok da bu şekilde yerli statüsünde oynadı. Hala ülkemizde oynayan Gökhan İnler de bu şekilde yerli statüsünde oynuyor.
Yusuf Demir, Avusturya milli takımını 2015 yılından sonra seçtiği için ve 3 maçtan fazla süre aldığı için hem yabancı statüsünde sayılıyor hem de milli takım değişikliği yapamıyor. Emre Can da yine aynı şekilde yabancı sayılıyor. ♥
Levent tuzemen kamerasiz tel kullandığı için 6 saat geriden geliyor
Dha bonservis dedi rashica icin.nevzat herhalde opaiyonludur dedi.burhancan opsiyonu yok diyo,bakacagiz
Kim transferlere salladiRashica bundesligada ne yapmış git bi izle,yusuf demirin potansiyeli ne bi araştır,ross 20 yasinda alborg kaptani olup u21 danimarka milli takiminda oynarken yeterli mi bi tart kafanda ondan sonra laf et.bos yapmayin ya
Jamesin gerçektende bu videodakilerden biri olması harbi büyük karizması var