Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en azından Mertens çıkınca Emre AkbabaGeçen sene ilk 11 yazmaya adam çıkmıyordu. Bu sene de biraz kim oynamayacak diye düşünelim.
2.siradalarfree kiralık bile güzel. opsiyon olmaması mühim değil, 6-8 bandına her türlü alınabilecek bi oyuncu rashica. norwich'in üst lige çıkma gibi bir düşüncesi yok gibi zaten. ön alım hakkı cart curt gibi bi muhabbet vardı o tarz bi madde ekletmişizdir
naci a takım seçimini yapmamış üstat. şu an yerli sayılıyor mu bilmiyorum ama tr'yi tercih ettiği anda yerli olurTs, Naci'yi nasıl yerli saydırdı 2015'ten önce mi seçmiş Hollanda'yı?
Bu konuda seninle saatlerce tartışırız Kerim. Lütfen şöyle düşünmeye davet ediyorum seni futbolu Türkiye de oynuyorsun, taraftar profiline , euro dolar kuruna , kazançların TL oluşuna bakmamız lazım.Çok kötü yönetildiğimiz dönemler oldu mu oldu. Ama bence en büyük etken bu ligte 2. Olmak başarısızlık ise malesef böyle harcamalar yapmak zorunda kalıyorsun.Yoksa Avrupada bir takım olsak çok kaliteli ve ucuz maaşlı kadrolar kurmakta engel yok. En başta Taraftar profili dedim onu baya bir açabiliriz aslında ( sabırsızlık vs )Olsaydı 3 milyar borç olmazdı.
1 yıllık kiralık bedeline 3.5 vermişiz, daha da vermeyiz.
Aradığım yorum, fazla uçtuk. Traore gelseydi iyiydi.icardi disinda hicbiri ilk 11e giremez
neyin sevinci bu yahu
bi de karsilamaya gitmek isteyenler var
Renktas belki çok yüksek maaliyet olacaktı 20m istemişler diyelim alamazsın ki. 1 sene kalmış sözleşmesi muhtemelen kiralık vermezler devre arası satmayı düşünebilirler yada sassualo gibi üç kağıt yapmış olabilirler hiçbirsey bilmiyoruz şuanda. Bide emin ol rashicada iyi oyuncu. Üzmez. Keremle alakası yokyusuf rasicah hamesi toplayin bir adama etmezler
olm su adami alabiliyorsak alalim
yusufs 6 milyon veriyorsak buna niye vermiyorsuz yahu
2.siradalar