Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden reis basın toplantısında ffp falan dedi o muhabbet ne tam olarak bizim öyle sorunumuz mu var ?

Yusuf bonservis bir tık pahalı gibi 4 milyon civarı daha ideal olurdu, Türk olsa 6 ederi vardı. Ross zarar etme ihtimalinin olmadığı bir transfer gibi. Rashica satın alma opsiyonlu opsiyona göre yorum değişir. James umarım olmaz.u21'leri 14+3 olarak maç kadrosuna alabiliyorsun diye biliyorum yedek kalitemizi ciddi arttıracak bir durum bu mesela Mertens çıktığında Akbaba değil de Yusuf Demir girecek ya da kanata Rashica koyduğunda beke Kazımcan'ı koyabilirsin gol lazımken gibi. Olivera- Torreira yerine Mitsjö- Berkan yedek kalitemiz ciddi arttı. Oğulcan, Taylan, Luyindama, Ömer, Emre Kılınç gibi isimlerin artık gönderilmesi lazım.

Komple kaldırılmalı bu kural reis. Adam öifte vatandaş diye niye dışlanıyor ki
Valla bence yabancı sınırsız olmalı.

Ama başka MTde oynayanlar da yerli sayılmamalı.

Ferdi falan bile yerli değil benim gözümde, Türkiye için oynayan adamın bir farkı olmalı yani teşvik açısından.

14 yabancının ilk hali çok mantıklıydı o yüzden.

hayırlı olsun

5a40f757b80a15ca02af5ab97322b3352c4b89ad.png

Evet kimi aldık diyenler için özet geçiyorum

Icardi, Rashica, Ross ve Yusuf Demir kesin olarak geldi. 22:00 - 04:00 arası uçakları İstanbul'a inmiş olacak. 5. transfer için James ve Traore ismi konuşuluyor ama henüz netleşmiş bir durum yok sürpriz bir isimde gelebilir (James Rodriguez bu akşamki maç kadrosunda yer alıyor) Ayrıca 5. transfer gelirse Luyindama'nın gitmesi gerek.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt