- 30 Ağustos 2009
- 29.737
- 18.946
- 2.348
Sami'ye güvenme Morutan'dan bimli.Rashica patlarsa Samiyi vuracağım acayip gaza getirdi
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami'ye güvenme Morutan'dan bimli.Rashica patlarsa Samiyi vuracağım acayip gaza getirdi
Haluk osame olmuyor dedi ayrica omar campos olmaz meksikadan cok zor gelirU21 e solbek mi osame mi gelecek acaba![]()
Mermiyi 2 yap sonraki ben olayımRashica patlarsa Samiyi vuracağım acayip gaza getirdi
Oraya kadar gitsin top carpar birsey olur girer yeterki oraya kadar gitsin ben raziyimAdama topu defanstan alsa rakip ceza sahasına koşarak gider kimse durduramaz. Ama golü atar mı ya da doğru pası verir mi o kısım soru işareti.
Çocuk hollanda'da büyüdü. Karaktersiz adam değil. Disiplinli vukuati olmayan biri.Ziyech gelirse CL seviyesinde kadromuz olur ama Arap diye istemeyen taraftarlarımız olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gomis mi?
Olm sal valla engeli basicam ha instadan
Sirf Barca kiraladi diye mi bu yorumlarGerçekten bonservisiyle aldıysak şahane ötesi bir transfer.
Belli değil .opsiyon yok muymus
Sanirim herkes boşaldi en güzel özet bu53 sayfa okutmayarak bana özet geçecek biri var mı?
gomis mi?
U21e campos gelebilyo zaten de anholtu nereye gönderebiliriz kaliteli adam formsuz olsa daomar campos'u alıp, pva ile fesih..![]()
CL'de olsak Ronaldo gelirdi53 sayfa okutmayarak bana özet geçecek biri var mı?
Bu almanya görmüş orda başarılı olmuş aynı diyemeyiz