Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James takima kalite katar level atlatır.Ama mertens var icardi geldi sergio var lüzumsuz olur gelirse.

Arkadaşlar bir sürü isim yazılıyor, hepsi gelmiş gibi de bir hava var. Resmi hesap uçaklar falan atmış. Bu isimlerin kaynakları nedir? Nasıl bu kadar eminsiniz nerdeyse hepsinden? Bir özet derleme yapıverin rica ederim.

:danyal: u21 de hala 1 boşluk var.üstüne luyindama yolcu 1 yabancı da öyle.toplantıda kim konu acaba

Olum bir gün gitmedim yoğunluktan neler oluyo böyle Yusuf Demir adama rashica erden baba ronaldoyuda al gel

Bi şekerleme yapalım,geceye enerjimiz olsun dedik neler olmuş yav. Tam bir deadline.Adama da gelsin ama lütfen. antuya baktım geldim. Krem stokları yetmez bunlara hasetten çatlayasacılar. Okan hoca söz sende artık. Bu sene şampiyon Galatasaray yazdırmak zorunlu.

Rashica tutmazsa sezon gg. En azindan bu seneye oynayarak baslamis o yuzden fittir. Gerci yaklasik uc haftadir kadroya giremiyormus ama olsun bence Kasimpasa macinda bam diye sahaya atabilecegimiz biri. Bu transferin tutmasi saglikli ve istikrarli oynamasi cok onemli sezonumuz icin. Opsiyon olmamasi ize cok kotu yalandan da olsa soyle €10m bir opsiyon koydurulabilirdi pazarliga erken otursaydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt