Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.543
- 3.560
- 1.813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli olan işlevibir ilk 11 patlatın da havamızı bulalım
Aynen öyle. İnşallah tutar ondan beklentim büyük.+ göz önünde takip edilen bir oyuncu olacak
semih nisancı kim yav,uyduruk herifler diyene kadar nevzat,ali naci yazsın.bi bekleyin
Bana niye kiziyorsun lanne bilyim ya,önune gelen duyumcu olmuş.bende break dansı bıraktım.bunun haber degeri var mı?
Yav asıl kolpa Ali ile Naci
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CL'de olsaydik on taraf:CL de olsaydık acaba Ronaldo gelirmiydi? Aklımda deli sorular
Milli macta isvicreli dayak yiyen Degen degil mi buBu menajer ismi tanıdık geliyor. Sanki eski Belçikalı Gençlerbirliği oyuncusunu anımsattı.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Zor olmasa zaten kacirilcak oyuncu değil. Rashida iyi güzel beni memnun eder lig için değil UEFA için bile yeterli ama adama ayrı bir oyuncu. Adam tam bir azman. 3-4 kişi geçer pasını verir 3-2 4-2 bırakır rakibi. Millet son tercihleri kötü diyo ama kenara sürekli inecek diye bir kaide yok. Hızlı ileri top tasiycak sadece Boey vardı mesela son maçta birazda yunus yaptı. Bu adam sağ taraftan deli gibi top taşır. Diğer kanatta rashida olursa ileri top taşıma olayı çocuk oyuncağına döner. Rashida ayaklarına hakim bu arada traoreden daha üstün o konuda. Milletin bayıldığı ghezaldan kat kat daha iyi oyuncu. Hız şut pas herşey varErtan Süzgün Adam Traore zor diyor
Omar Campos gelseydi harika olurdugenç solbek için zorlayın artık lütfen hiç manası yok diğer mevkilere transferlerin