Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
KAP COKTU MRJ GIRILEMIYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet oyleymis. Aslinda muhtemelen Eylul'de yaptigi maclarla uyacak ama cok gec olmus olacak. Istesek de oynatamiyoruz Rezerv Lig de kalkti vallahi yazikBeknaz kurala uymuyor
Tamam da traore ve ziyech gelmedi ki.Beyler ben yine önden önden söyleyeyim bu transferler mevcut sisteme yerleşemiyor.
Keremi ve mecburen Yunus ve Muslera'yı çıkarınca bile yeni transferlerden 5'i yedek kalıyor. Dubua yı sola bile atamıyoruz.
--------------------Okan----------------------
Boey----Nelson----Abdül----Kazım
-----------------Torreira---------------------
Traore--Oliviera--Ziyech--Raschia
------------------Icardi------------------------
Yani her iki kanada yabancı koymak için Yunus, Pva, Dubua veya Boey kesilip sola yerli koymak durumu oluşuyor.
İlk 11 e giremeyenler:
Miçö
Mertens
Sefer
Yunus
Dubua
İstesekte her iki kanada yabancı koyamayız. Yani Traore - Raschia ikilisinden birini alamayız. Bunu ben aylar önce söyledim ve Icardi yerine malesef Umut Bozok koymalıyız dedim sallayan olmadı, dinletemedim. Umarım şu durum dikkate alınıyordur, birileri farkındadır alooo !!!!!!
Durum daha da vahim bir üstteki mesajıma bir bakarsanız ne Gomis kalıyor ne Mertens.demin pva kabul etmiyor dediklerinde gidip yabancı bakayım dedim, adam bulamadım.
Seferi yunana kaktırdım sdsd .s.s Gomis olmaz, kırmızı çizgimiz.
Yav amma takildiniz bu duruma. Zaten yabanci kanat bekleniyordu. Yusuf degilde sahroui alinsa nolcakti?yusuf demir yabancı
yerli değil
unutun yerliyi
100% GS olmus adam
100% GS olmus adam
yerli statüsünde oynar diyenler vardı da ona istinaden yazmıştım reis.Yav amma takildiniz bu duruma. Zaten yabanci kanat bekleniyordu. Yusuf degilde sahroui alinsa nolcakti?
Care okan abdul kazimcan veya yunus
silmedim tw'dan aldimNicki niye sildun
Sonu benzemesin birisine çok benziyor,o da bir Güney Amerikaliydi büyük yıldız büyük golcüydu ve Fransa'dan geliyordu transferin son günü
O dönemin Fegh i şuan bonservisi ile alman olanak dışı bişeydi. Aynı zamanda Belhanda da,ya bir ibra değillerdi sorry de. Transferlerini boklamadım.
Bir Poldi vardı işte. .d.d.d