Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.051
- 6.952
- 2.198
Eskiden de sevmezdim Mata’yı. Fifa da Manu’yu aldığımda ilk bunu satardım. Başımıza geldi iyi mi.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mata en son asist yapalı 2 sene geçmiş, muhtemeln kendi bile inanmaz bunaIcardi için alınıyor Mata, araya milimetrik pas atacak adam lazım. Mertens sola geçer.
Bende böyle düsünüyorum. Mertens her maci kaldiramaz. Yeri geldiginde Mertensi yedekleyecektirMata yedek düsünülüyor bi sakin olun yaw pozitif ortami durduk yere negatife cevirdiniz anında
Hatta yedeğin yedeği olur
Kadroda var zaten yerine oynayabilecek oyuncularmertens 10 numara oyun kurucu icardi besleyen olacak, yasi 34 oldugu icin kondisyon ancak 60 dayanir diger 30 dakika ayni kreatife sahib olan mata girecek bence mantikli
Meksikadsn buraya ucak yok sanirim. Amerikaya falan geçip gelmeli. En so bu aksam bir ucus vardi o da sabah geliyordu. Konuşulan saatlerde amerikaya geçtiyse bir şekilde yetişir bu transfer nereden baksan 16-17 saatik bir yolculuk soz konusu olacaktı.meksikadan en son kaçta binmesi lazım yarın burda olması için?