Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif manuya yedekten girip katkıda sağlamış millet niye salliyor sayın Cund
Bu herif manuya yedekten girip katkıda sağlamış millet niye salliyor sayın Cund
Yaw transfer dönemi bittikten sonra açıklayacak ne demek. Yönetime mi sallayacak bunu istedim almadılar diye. Mal mal konusuyorlar.öyledir ama üstad ya, mata ilk tercihlerden biri olsa çoktaaaaaaaaaan alınırdı maça bile çıkmıştı eğer kıçını kaldırabiliyorsa
Merak etme seni sandığından çok daha fazla takip ediyorum. Eleştirimi de olumsuz algılama. İsmini her gördüğümde negatif bir şey yazdığını tahmin edip okuyorum da. Mesela ben de 10 numara yerine sol bek alınmalıydı diyorum içimden. Ama bırak bazen anın tadını çıkarmak gerekli.Senin beğendiğin bir şey hatırlamıyorum diyecek kadar beni takip etmiyorsun.Yada yorumlarım aklında kalmamışda olabilir.Bu yüzden keskin bir şekilde senin beğendiğin bir şey hatırlamıyorum demen yanlış.Şu an bu yorumuma kzdığın için bunu söylüyorsun.
Benim isteğime gelirsek bu çok uzun mevzu artık bunları yazmakdan bıktım.
kerem ve yunus kanatlarıyla şampiyon olamayız.Ön tarafa fark yaratacak yabancılar defans bölgesine ne kadar yerli oyuncu koyabilirsek o kadar iyi demiştim.Bunu daha sezonun başı söylemiştim.Şimdi herkes bu yorumları yapmaya başladı.
Bu taraftar geçen senede aynıydı transferleri,yöneticileri öve öve bitiremiyordu.muhteşem bir kadro kuruldu falan deniliyordu.Bende şahsen çok kötü bir transfer sezonu geçirdiğimizi söylüyordum.Tabiki bu sene geçen seneden kesinlikle iyi.Geçen sene çok büyük rezalet vardı. Bu yüzden bu senenin daha iyi olması çok büyük başarı değil.Ama çok daha iyi olabilirdi.Çok basit hatalar yapılıyor.
Mesela orta sahada mertens-oliveira ikilisi aynı anda oynadığı müddetce işimiz zor.Tabiki bunlara ek stoperlerde ağır.Bununda etkisi var.sol bekin performansıda ortada.Torreira miço yapsan oliveirayı öne atsan mertens nerede oynayacak.Mertens oliveiranın çok önünde.gomis varken seferoviç neden alınır.yeni sağbek sakatlanmasaydı boey gibi adam gönderilecekti.
Bizim çok net tartışmasız beş,altı adama ihtiyacımız vardı.Her sene revizyon yapmamak için bir kere sağlam para harcayıp bu beş altı trasnferi yapmalıydık.Transfer sezonunu çorbaya çevirmemeliydik.Alternatife falan para harcamamalıydık.Her sene yapılan hataları yapmamalıydık.En önemlisi isimden bağımsız uyumlu bir kadro oluşturmalıydık.
Evet bende bazen sinirlerine hakim olamayıp bizden hiçbir halt olmazz gibi yorumlar yapabiliyorum.Tabikide her zaman şanpiyonlukda bizde varız.Falat daha rahat daha güçlü bir şekilde gitmel varlen bu yolda sürekli bu fırsatları tepiyoruz.Kızdığım nokta bu.Bizim bjk gibi çapsız bir takımla şampiyonluk şansımız eşit olmamalı.
Tabiki bu benim görüşüm.İnşallah yeni transferlerle daha iyi bir ivme yakalanır.
Ama geride kalan maçlarda oynadığımız oyunla bazı noktalarda bu tarz eleştirileri yapanlar olarak haklı olduğumuzu görüyoruz.
Matayi iptal edin yav