Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mata varsa inmeyebilir
RASHİCA transferi için yorumun?bonservis bayılan oyuncuların getirisi var geri kalanlar isim ve karakter yatırımları hoş duruyo
Rashica-Yusuf-Mata transferlerinden sonra Kerem:
Yok aglama tabikide rashidayi övdüm merak ediyorum mesela hiç izlemisligin varmı rashidayi? izlemişsen Fikirlerini öğrenebilirmiyimNe yapayim aglayayim mi ustad
Gayet basarili Buldum. Bundan sonrasi Okan Buruk‘a bagli. Puzzle parçalarini birlestirip bir takim olusturabilirse çok büyük is olur. Umarim Rashica nin opsiyonu vardirtransfer dönemini nasıl buldun
Barça bu çocuğu bırakmak istememiş, o dönem messinin gittiği dönemmiş, ffp kıskacındaymışlar, messi maaşında yarı yarıya düşmüş yinede kabul edememişler, baya bi sıkıntıdaymışlar. Eğer tutarsa ki tutar bence ligin içinden geçer.Yusuf Demir harbi sürpriz oldu.
Gayet basarili Buldum. Bundan sonrasi Okan Buruk‘a bagli. Puzzle parçalarini birlestirip bir takim olusturabilirse çok büyük is olur. Umarim Rashica nin opsiyonu vardir