- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Icardi nerde lanRashica solda oynarsa
Icardişampiyonluğa yetmeli
Rashica Mertens Yunus
gerçi yerliyi sokacak bir yer bulamadım. o yüzden kadronun gerisini yazmıyorum.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi nerde lanRashica solda oynarsa
Icardişampiyonluğa yetmeli
Rashica Mertens Yunus
gerçi yerliyi sokacak bir yer bulamadım. o yüzden kadronun gerisini yazmıyorum.![]()
Tarihin en kötü sezonunu yaşatanları gözüm görmesin. Mümkünse en uzağa taaaa en uzağa gitsinler, parçalı kimmm sizz kimmmmEmre Kilinc'in eşi Ankaraliymis. Bu yüzden ankaragücünde oynama ihtimali yuksekmis. Taylan ise ikna edilmeye calisiliyormus. Emre Taşdemir ise bir kulüp bulamamış.
orda da bir tane 66yozgatlı var. Yetenekli falan değildi medya fenomeniydi demiş![]()
Yusuf Demir wechselt zu Galatasary!
www.austriansoccerboard.at
Rapid Wien Forumunda Taraftarlar agliyor su an. Kombinelerini iptal ettirmek isteyenler bile var
Alintilasana renkdaş gorelimWanda’nın attığı story’i yeni gördüm okumaya biraz ara vermek zorundayım.
100. sayfa
Davar köpeği niyetine zincire bağlarım gene gondermem
3a sınıfında okuyup kendilerini 5a sınıfı sanan arkadaşlara gösterileri için teşekkür ederiz
Mata yi söyle düsün. Mata hazir hale getirilecek. Mertens yoruldugunda, veya sakatlandiginda Emre Akbaba yerine Mata oynayacak. Oyun zekasi gerçekten çok üst düzey, klas bir futbolcu. Bir 60-70 dakika sahada kalacak hale getirebilirsek rotasyonda is yapar bencemata canımı sıktı
otobüs getırmıslerdır umarım cıkısa15 kisi binmisler jetin kapısı açılmyor arkadas 15 kisi gelinir mi ya
Adamdaki isme bak random gibimlan o değilde fatih hoca döneminde listede olan anguissa ve kvaratskhelia napolide 11 ve muthiş katkı veriyolar
Aşağı inse oynasa bir gol de o atardi![]()
Napoli-Liverpool macini izlemeye gitmis
net yapar ya keremle matayı sonradan sokarızMata yi söyle düsün. Mata hazir hale getirilecek. Mertens yoruldugunda, veya sakatlandiginda Emre Akbaba yerine Mata oynayacak. Oyun zekasi gerçekten çok üst düzey, klas bir futbolcu. Bir 60-70 dakika sahada kalacak hale getirebilirsek rotasyonda is yapar bence
Kanat olan yabanciHa pardon karıştırdımhangisiydi o kiralanan
![]()
harbiden he ahahah bunlar nasıl gidecekotobüs getırmıslerdır umarım cıkısa
tüm kabileyi toplamıs icardi