Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldonun gencliği mi o.
Şaka bir yana şut çektikten sonra g.tunden soluyor herif 2 aya perti çıkar.
Bende karsiyim da yanliz ora pl. Ordaki temponun 30% bizim ligde yok. Takimlar bize kapaniyor zaten top cogunlukla bizde. Fazla kosmasina gerek kalmicak. Beni ediselendiren yasindan ziyade son 2 sene fazla oynamamis olmasi ve 3 aydir bosta bu adam kampa yetistirseydik gene eyvallah di ama şu halde baya gereksiz gözukuyor. Umarim yaniltir

Okan,dubo,nelson,apo,pva,toreira,sergio,mertens,yunus,rashica,icardi ile başlarız maçlara

Muslera,boey,ross,kazımcan,emin,midso,berkan,mata,akbaba,yusuf,hamza,kerem,sefer,gomiste rotasyon olur

Mata veya yusufu alıp yunusla değiştirmek istediğimizde pva-kazımcan yaparız yada kerem-rashica sınıra takılmayız diğerleri yabancı zaten yabancılarla değişir

Şimdi burda yapmamız gereken luyi,ömer,taylan,kılınç,bay ve oğulcandan net bir şekilde kurtulmak ve metehanı mutlaka oynayacağı yere kiralamak (oynama şansı hiç kalmadı 1 sezon kaybetmesin),emin ve hamza süre bulur

Bu kadroyu istermiydim sene başında istemezdim farklı bi oyun anlayışı ve isimler tercih ederdim ama rezalet bir sezonun ardından bu kadroyada hayır diyemeyiz (bazı defoları olsada)

Yıllık maaş olarak 2-3 dağıttık bazılarına ama o bazılarınında kiralık yada 1 sezonluk geliyo olması kötünün iyisi,şampiyon olup seneye daha doğru ve daha iyi bi kadro kurucaz gibi gözüküyo

Vatana millete h.o,sonu şampiyonluk olsun

Olayı çok güzel özetlemişsin renktaş.
Ama bu yönetim seneye daha doğru ve iyi bir kadro kurabilir mi orada şüphelerim var.Daha iyi daha planlı ce uyumlu kadro kurabilseler şimdi kurarlardı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2022/23 model Galatasaray

🇹🇷 Kazımcan (19)
🇦🇹 Yusuf Demir (19)
🇩🇰 Mathias Ross (21)
🇽🇰 Milot Rashica (26)
🇺🇾 Torreira (26)
🇫🇷 Dubois (27)
🇹🇷 Abdulkerim (28)
🇳🇴 Midtsjö (29)
🇦🇷 Mauro Icardi (29)
🇵🇹 Sergio Oliveira (30)
🇨🇭 Seferovic (30)
🇪🇸 Juan Mata (34)
🇧🇪 Dries Mertens (35)
Yaşları bir yaş buyuk yazmadigin için helal olsun. Forumda bu furyada baya aktif.

Havalimanindaki o odayi GS'ya ayirsinlar. Orasi bundan sonra bizim. Müzeye cevirelim. Bos bos ayakta durmasinlar, bakacaklari bir cok seyler olur.

Taraftar uclu cekmeyi unutup dona kalirsa bir ilk yasanabilir.

sn deniz gülene edilen laflar yersiz mesnetsiz vede saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt