Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.377
- 66.482
- 5.003
Kendisi istedi scout transferlerini. Yoksa ona da falcao seri lemina nzonziler alındı zamanındaTerim sövüyordur şimdi bana cica morutan taylan okana icardi mertens mata![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi istedi scout transferlerini. Yoksa ona da falcao seri lemina nzonziler alındı zamanındaTerim sövüyordur şimdi bana cica morutan taylan okana icardi mertens mata![]()
![]()
Farklı stretejiler vardı o dönem. Yapılması gereken o aslında ama tutmadı sabır da yok normal bu şekle geri dönmemiz. Yusuf demir ve ross transferi hala o işten vazgectigimiz anlamına gelmiyor ama. 11 e yoğunlukla tecrübeli yanlarına 2 3 genç. Yedekten veya 11 zamanla göreceğiz nası oynayacaklar.Terim sövüyordur şimdi bana cica morutan taylan okana icardi mertens mata![]()
![]()
Ona katılıyorum.böylesi daha iyi
işler kötü giderse yüklü kontratlar üstümüze kalmaz.
hoca kendi istedi farklı bir şey denemeyi. (önceki yıllar ffp vardı. o şanssızlığı oldu)Terim sövüyordur şimdi bana cica morutan taylan okana icardi mertens mata![]()
![]()
Sefer için opsiyonu aramızda bile karşılarız istersek Rashica henüz belli değil yine icardi kaldı tek olarakRashica
Sefer
Icardi
Zaten ileriye aldığın 4 oyuncudan 3u yok. Hatta james gelirse o da kiralık.
Icardi kalmak istesin PSG'nin üzerine Wanda'yı salsak 2 güne bitirirSefer için opsiyonu aramızda bile karşılarız istersek Rashica henüz belli değil yine icardi kaldı tek olarak
Olmaması üzer..icardi zaten iyi oynasa sahiplense bile kalmasın en başından beri söylüyorum idare etmesi zor bir adam işin her anında karısıda var tapusunu alayım desen 3 mılyon maaşa oynarmı hiç imkanı yok pr için kullanacan bu adamı onun sayesınde iyi kapılar açılır mutlaka zaten gomiste gidecek elimiz çok rahatlayacak
rashica opsiyon umarım vardır eğer yoksa norwichin epl çıkmamasını bekliyecez cıkamazlarsa verirler tapusunu o kulüpler için öncelik epl çıkmak
__________ LucasSergio
Abdül de fazla konusmadi gelirken, belli ki izin yok.Çocugun Türkçesi zayıf belki yanlış birşey söylerim diye cekinmis olabilir. Ne darladilar yaw yorgunum diyor hala zorluyorlar
portekize transfer oldukaleyede berke özerimi yapsak![]()
Jsjsjaj aynen renktaşSefer için opsiyonu aramızda bile karşılarız istersek Rashica henüz belli değil yine icardi kaldı tek olarak
Ben olsam Rashica - Yusuf yaparım Kanatları.Bu yusufu gozum tuttu skill videolari cok iyi
Driblingine bak cocugun @Burkay Altındall
Demek istedigim bu benim
A sinif top suruyor cocuk ve kafasi hep havada ortami suzuyor messi ve de bruyne gibi
Gram yalpalamadan ne yapacagini 2 3 adim onden hesap ediyor
Hicbirsekilde aniden sansa yapilan bir calimda yok
Bu cocuk 10 no transfer olmus tutarsa cok buyuk paralara gider
Emre morda cok yetenekliydi ama top surerken o kafayi kaldirmazsan asla buyuk topcu olamazsin
Resmen islandim
Katılıyorum. Daha profesyonel olmalı UA atkısı değil GS atkısı olmalı vb. ama bunlar için zaman var hepsini düşünemezler şu an ileri de bunlara da düzenleme getirilecektir.yönetimin bu karşılama olaylarını ciddiye alması taraftara bırakmaması gerekiyor oraya yetkili bir yönetici göndereceksin heleki mertens icardi gibi yıldızlar geliyorsa dahada özen göstermelisin gönderdigin muhabir de bir zahmet dil bilmeli tarzan gibi aauu auu dememeli