Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim sövüyordur şimdi bana cica morutan taylan okana icardi mertens mata :D :D
Farklı stretejiler vardı o dönem. Yapılması gereken o aslında ama tutmadı sabır da yok normal bu şekle geri dönmemiz. Yusuf demir ve ross transferi hala o işten vazgectigimiz anlamına gelmiyor ama. 11 e yoğunlukla tecrübeli yanlarına 2 3 genç. Yedekten veya 11 zamanla göreceğiz nası oynayacaklar.

GscimbomMobile

Bu yusufu gozum tuttu skill videolari cok iyi

Driblingine bak cocugun @Burkay Altındall
Demek istedigim bu benim
A sinif top suruyor cocuk ve kafasi hep havada ortami suzuyor messi ve de bruyne gibi

Gram yalpalamadan ne yapacagini 2 3 adim onden hesap ediyor

Hicbirsekilde aniden sansa yapilan bir calimda yok

Bu cocuk 10 no transfer olmus tutarsa cok buyuk paralara gider

Emre morda cok yetenekliydi ama top surerken o kafayi kaldirmazsan asla buyuk topcu olamazsin

Resmen islandim

Ekşi antu falan hep ağlama duvarı olmuş. Beter olun ulan. ben yüzümde hafif smiley bir suratla uyumaya gidiyorum.

icardi zaten iyi oynasa sahiplense bile kalmasın en başından beri söylüyorum idare etmesi zor bir adam işin her anında karısıda var tapusunu alayım desen 3 mılyon maaşa oynarmı hiç imkanı yok pr için kullanacan bu adamı onun sayesınde iyi kapılar açılır mutlaka zaten gomiste gidecek elimiz çok rahatlayacak
rashica opsiyon umarım vardır eğer yoksa norwichin epl çıkmamasını bekliyecez cıkamazlarsa verirler tapusunu o kulüpler için öncelik epl çıkmak
Olmaması üzer..

Bu yusufu gozum tuttu skill videolari cok iyi

Driblingine bak cocugun @Burkay Altındall
Demek istedigim bu benim
A sinif top suruyor cocuk ve kafasi hep havada ortami suzuyor messi ve de bruyne gibi

Gram yalpalamadan ne yapacagini 2 3 adim onden hesap ediyor

Hicbirsekilde aniden sansa yapilan bir calimda yok

Bu cocuk 10 no transfer olmus tutarsa cok buyuk paralara gider

Emre morda cok yetenekliydi ama top surerken o kafayi kaldirmazsan asla buyuk topcu olamazsin

Resmen islandim
Ben olsam Rashica - Yusuf yaparım Kanatları.

Kerem ve Yunus da hamle oyuncuları olarak kullanırız.

yönetimin bu karşılama olaylarını ciddiye alması taraftara bırakmaması gerekiyor oraya yetkili bir yönetici göndereceksin heleki mertens icardi gibi yıldızlar geliyorsa dahada özen göstermelisin gönderdigin muhabir de bir zahmet dil bilmeli tarzan gibi aauu auu dememeli
Katılıyorum. Daha profesyonel olmalı UA atkısı değil GS atkısı olmalı vb. ama bunlar için zaman var hepsini düşünemezler şu an ileri de bunlara da düzenleme getirilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt