Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.897
- 26.594
- 2.948
Matadan tek beklentim antremanlarda kereme yunusa berkana pas atmayi ogretmesi olur
Pas antrenoru aldik 2 milyona
Pas antrenoru aldik 2 milyona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlum ağlattın lan beniPazar günü mesaiye çağırıp beni Galatasaray'dan mahrum bırakacaklarını sandılar. Gelmiyorum dedim yeter ulan! Oturup 90 dakika maçımızı izleyeceğim. Koyarım işine!
hz. ali diyorsunEkli dosyayı görüntüle 177349yalniz tam Allahin aslani ha
ben İstanbul'da değilim maalesef sdfsgdshava limanina gittinmi rengo![]()
Yeter kanka sokarım işine de gücüne de yavOğlum ağlattın lan beni
Vallaha top oynayacaksa ciksin.oynasin her g.t olsun. Keske 40a kadar oynasa prime haliHamsik 34'ünde geldi şov yaptı Mata'da gelir şov yapar ligin kalitesi yerlerde bırakın adam belki futbol oynamak istiyor![]()
olumsuz basmıyorum daha avrupa maçına 1 sene var, cl kadrosu denmiş ben de başarılı olunamaz dedim bu kadar basit.Abi bırakın şu sürekli ezbere konuşup olumsuz basmayı artık gözünüzü seveyim. Öyle olursa böyle olurdu, şöyle olsa öyle olurdu. Olmuyor baba işte, kimse yatmaya gelmemiş deli gibi mücadele ediyor.
37 yasindaki Gomis bile ligi salliyor. Her mac oynasa 20 golun altina inmez.Hamsik 34'ünde geldi şov yaptı Mata'da gelir şov yapar ligin kalitesi yerlerde bırakın adam belki futbol oynamak istiyor![]()
Detayli yorum yapacagim gencler konusundaBizim alt yapida sol bek iyimi?