Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan, Abdulkerim, Emin, Kazım, Berkan, Yunus, Kerem, Hamza gibi oyuncularımız var. Cengiz, Çağlar gibi oyuncular dışında fark yaratacak Türk oyuncu da yok zaten. Elimizdekileri düzgün kullanırsak avrupada olmadığımız sene çok da sorun olmazYerli konusunda büyük sıkıntıdayız.
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.
Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.
Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.
Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.
Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.
23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.
Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Emre akbaba da ekleyelim hocamOkan, Abdulkerim, Emin, Kazım, Berkan, Yunus, Kerem, Hamza gibi oyuncularımız var. Cengiz, Çağlar gibi oyuncular dışında fark yaratacak Türk oyuncu da yok zaten. Elimizdekileri düzgün kullanırsak avrupada olmadığımız sene çok da sorun olmaz
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben karşıyım yedekte oturacak adama 2 milyon euro verecek lükste olduğumuza inanmıyorum.Mata transferi neden küçümsemiyor anlamıyorum. Bu adam yedek için alındı. Son yarim saat 45 dakika için. 10 senedir premier ligde oynayan adam bu süreleri hayli hayli kaldırır. Hem Mertens'i hem de Oliveirayi yedekler. Inceci bir oyuncumuz oldu. Kariyeri boyunca 138 gol ve 157 asist yapmış. Icardi ve Rasiha gibi savunma arkası koşu yapan isimleri besleyebilir.
Forum mu kapanıyo noldu ayılamadım halaIlk mesajda Keramettin durumu guzel anlatmis bu forumun durumu ve gelecegi hakkinda. Umarim buraya gelip zaman ayiran uyelerimiz arka planda yapilan fedakarliklari biraz daha iyi anlamis olur. Bazen insan tam olarak herseyi algilayamiyor olan bitenden ama bu mesaj gercekten bazi seyleri daha iyi anlayabilmeniz icin guzel kisa bir ozet. Herseyin hayirlisi olsun.
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.
Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.
Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.
Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.
Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.
23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.
Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
sanki ayılsan anlayacaksınForum mu kapanıyo noldu ayılamadım hala
Yine kendini ve sesini ön plana çıkarma çabaları!Son Bir sarki var mi